icon

Ako obísť obmedzenia pri zdieľaní Netflixu?

Dnes o 14:11

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako riešite teraz to zdieľanie Netflixu. Mám profil u sestry v inom byte, ale teraz mi vyhodilo že nie som súčasťou jej domácnosti a chce to odo mňa nejaký kód. Dá sa to nejako obísť bez toho aby som si musela platiť vlastný účet za 10 eur? Čítala som daco o dacom "pridanom členovi", funguje to v pohode aj u nás na Slovensku?

anonym_2b6149
Dnes o 14:15

@anonym_autor my sú kódy posielame a majiteľ úctu vždy potvrdí tvoju tv. Neplatíme nič viac.

anonym_5b646c
Dnes o 14:22

Zrušili sme zdieľanie, s kamoškom sme to takto mali a každá si spravila svoj účet, lebo zdieľať si neustále kód nás otravovalo a nestálo za tých 5€ naviac… extra members mi píše, že je nedostupné v našej krajine

sissy27
Dnes o 15:08

@anonym_autor ved nech ti sestra preposle kod, resp kod pride na mail, na ktory je netflix registrovany, ziadny problem.

anonym_e57ba3
Dnes o 15:24

@anonym_autor ten kod ti bude fungovat mesiac. Po mesiaci ti to vypne. Ak prides do sestrinej domacnosti aspon 1x do mesiaca, a prihlasis sa u nej na svojom notebooku, tablete, bude ti to fungovat aj nadalej. Taketo mam skusenosti.

anonym_5b646c
Dnes o 15:27
@anonym_e57ba3

@anonym_autor ten kod ti bude fungovat mesiac. Po mesiaci ti to vypne. Ak prides do sestrinej domacnosti aspon 1x do mesiaca, a prihlasis sa u nej na svojom notebooku, tablete, bude ti to fungovat aj nadalej. Taketo mam skusenosti.

@anonym_e57ba3 od nás to chcelo kód potom už takmer pri každom prihlásení, čiže dalo sa tak aj nadalej fungovať, len to bola otrava, neviem ako je to aktuálne

anonym_e57ba3
Dnes o 15:33
@anonym_5b646c

@anonym_e57ba3 od nás to chcelo kód potom už takmer pri každom prihlásení, čiže dalo sa tak aj nadalej fungovať, len to bola otrava, neviem ako je to aktuálne

@anonym_5b646c ja mam taketo skusenosti, ze kod nechce, ked sa obcas prihlasis na domacej ip adrese, aspon raz mesacne

anonym_5b646c
Dnes o 15:50
@anonym_e57ba3

@anonym_5b646c ja mam taketo skusenosti, ze kod nechce, ked sa obcas prihlasis na domacej ip adrese, aspon raz mesacne

@anonym_e57ba3 áno, o tom viem, že tak by to malo byť a fungovať... len som chcela doplniť, že dá sa aj po tom mesiaci ešte zdieľať kód, ak sa nedá takto prihlásiť na inej sieti, len už ho pýta častejšie

vkatush
Dnes o 19:05

Cca po mesiaci má odhlási. Pýta znova prihlásenie alebo kód. Napíšem sestre, pošle a idem ďalej. Úplne v pohode.