Ako obísť obmedzenia pri zdieľaní Netflixu?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako riešite teraz to zdieľanie Netflixu. Mám profil u sestry v inom byte, ale teraz mi vyhodilo že nie som súčasťou jej domácnosti a chce to odo mňa nejaký kód. Dá sa to nejako obísť bez toho aby som si musela platiť vlastný účet za 10 eur? Čítala som daco o dacom "pridanom členovi", funguje to v pohode aj u nás na Slovensku?
Zrušili sme zdieľanie, s kamoškom sme to takto mali a každá si spravila svoj účet, lebo zdieľať si neustále kód nás otravovalo a nestálo za tých 5€ naviac… extra members mi píše, že je nedostupné v našej krajine
@anonym_autor ved nech ti sestra preposle kod, resp kod pride na mail, na ktory je netflix registrovany, ziadny problem.
@anonym_autor ten kod ti bude fungovat mesiac. Po mesiaci ti to vypne. Ak prides do sestrinej domacnosti aspon 1x do mesiaca, a prihlasis sa u nej na svojom notebooku, tablete, bude ti to fungovat aj nadalej. Taketo mam skusenosti.
@anonym_autor ten kod ti bude fungovat mesiac. Po mesiaci ti to vypne. Ak prides do sestrinej domacnosti aspon 1x do mesiaca, a prihlasis sa u nej na svojom notebooku, tablete, bude ti to fungovat aj nadalej. Taketo mam skusenosti.
@anonym_e57ba3 od nás to chcelo kód potom už takmer pri každom prihlásení, čiže dalo sa tak aj nadalej fungovať, len to bola otrava, neviem ako je to aktuálne
@anonym_e57ba3 od nás to chcelo kód potom už takmer pri každom prihlásení, čiže dalo sa tak aj nadalej fungovať, len to bola otrava, neviem ako je to aktuálne
@anonym_5b646c ja mam taketo skusenosti, ze kod nechce, ked sa obcas prihlasis na domacej ip adrese, aspon raz mesacne
@anonym_5b646c ja mam taketo skusenosti, ze kod nechce, ked sa obcas prihlasis na domacej ip adrese, aspon raz mesacne
@anonym_e57ba3 áno, o tom viem, že tak by to malo byť a fungovať... len som chcela doplniť, že dá sa aj po tom mesiaci ešte zdieľať kód, ak sa nedá takto prihlásiť na inej sieti, len už ho pýta častejšie
Cca po mesiaci má odhlási. Pýta znova prihlásenie alebo kód. Napíšem sestre, pošle a idem ďalej. Úplne v pohode.

@anonym_autor my sú kódy posielame a majiteľ úctu vždy potvrdí tvoju tv. Neplatíme nič viac.