Kde môžem sledovať 4. sériu Bridgerton online okrem Netflixu?
Dá sa niekde pozrieť online tento seriál, hlavne 4.séria okrem netflix? V cestine alebo aj originál v angličtine.
ahoj, da na bombuj.si - aj tam pozeravam aj filmy aj serialy a aj bridgerton tam je
ahoj, da na bombuj.si - aj tam pozeravam aj filmy aj serialy a aj bridgerton tam je
@matula77 tam mi to stale blokuje a hadze nejaku reklamu a stale sa neviem prepracovat realne k videu. Nevies, v com je problem?
@anonym_autor čo keby si to skúsila napísať do Google? Hneď na prvej strane ti nájde min. 4 online stránky
@anonym_2c5a4a a pozerala si cez ne? Najst som ich nasla, no video nejde. Kazdopadne, dakujem za pozitivnu energiu ktoru posielas dalej...Nech sa Ti vrati 🙂
@anonym_autor bombuj..bud si zaplať VIP alebo vyklikaj reklamy a ti to pôjde potom normálne, ale akonáhle dáš pauzu budeš mat zase reklamy
Ja som pozerala na sledujserialy a odporucam skusit prehliadač Brave, ten reklamy blokuje
https://prehrajto.cz/hledej/bridgerton s04e08 prave som dopozerala tu bez blokovania

@anonym_autor čo keby si to skúsila napísať do Google? Hneď na prvej strane ti nájde min. 4 online stránky