Je tu nejaká čerstvá mamička Košice terasa?
Najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
Ze sa pytam, slobodne a bezdetne, jasne ze v robote, vsak ja som pred rokom tiez,kde myslis bola? 8-(
Ale nenechaj si skazit dnesny den, vsak to uz dotiahnes aj s kolikom v zadku. Kde budete vecer u vasich?
Ale nenechaj si skazit dnesny den, vsak to uz dotiahnes aj s kolikom v zadku. Kde budete vecer u vasich?
ahojte baby 😉 Trocha humornej vinsovacky:kapor je v mrazaku,kasa sa vari, vsetko mas na haku, vsetko sa dari.Stromcek je v plamenoch,prekrasne svieti a vsetky salonky zozrali deti.Stastne a vesele. 😃
Salat urobeny, raby obalene, uz len kapustnica, vyprazit ryby a hor sa do jedenia a pitia 😃 😃
Salat urobeny, raby obalene, uz len kapustnica, vyprazit ryby a hor sa do jedenia a pitia 😃 😃
Vlasti 😃
Dara, ja viem ze nie si slobodna,ale myslela som tym, ze slobodne a vydate baby bezdetne,tak, nech to dam na spravnu mieru.
Janka, ja som uz salat jedla, takze si dam urcite aj dnes.
Dara, ja viem ze nie si slobodna,ale myslela som tym, ze slobodne a vydate baby bezdetne,tak, nech to dam na spravnu mieru.
Janka, ja som uz salat jedla, takze si dam urcite aj dnes.
Janka, pri tom ochutnavani kapustnice som uz isto vypila jeden tanier,tak uvidime reakcie. Viem, ze tatarka,ale malej to nic nerobilo,no a zase som toho nezjedla kilo.
Janka, odchazdzame zajtra niekedy na obed, uz sa tesim,moja mamka piekla 6 druhov kolacov :-p :-p :-p
Začni písať odpoveď...

Odošli
tak ty zatial mozes :-p