Aké sú podmienky pre štúdium k MBA titulu?
Ahojte, mam otazku ohladom mba titulu na tych, ktori s nim maju skusenosti alebo prehlad. Viem, ze ho je mozne ziskat az ked je ukoncene minimalne bakalarske studium. Ked teda skoncim bakalara, v inom dobore ako su ekonomicke, alebo manazerske odbory, ale zaujimam sa o to, mam prehlad, vzdelavam sa v tomto odvetvi sama, mozem sa o toto studium uchadzat?
Moja otazka teda je ci je prijatie na studium mba podmienkou mat vystudovaneho bakalara v podobnom odbore.
Dakujem velmi pekne za odpovede a rady 🙂
@sonnenshein nasla som jedine ze ukoncene bakalarske studium. Zidne blizsie upresnenie. Tak len informativne ma to zaujima, aby som dopredu vedela : )
@zuzanna822 Nie, nie je to nutne podmienka. Dokonca pri niektorych sukromnych ani to Bc vzdelanie nie je podmienka..
@sonnenshein super o to lepsie, pretoze studujem bieco diametralne odlisne. Dakujem velmi pekne za odpoved!
Pokiaľ viem tak bakalár by mal byť, no najmä často vyžadujú už niekoľkoročné manažérske skúsenosti
@zuzanna822 ja sa o to tieže zaujímam, má to napr. Cambridge School, mrkni
sa na nete, ale neviem, či ej to plnohodnotné štúdium, asi nie

@zuzanna822 Zalezi pravdepodobne od skoly ponukajucej MBA, takze odporucam pozriet si to priamo v info na stranke skoly, kde planujes MBA ziskat