icon

Ako prebieha doplňujúca skúška pre praktické sestry v Trnave?

matapi
Dnes o 11:29

Ahojte, absolvovala niektorá z vás doplňujúcu skúšku/rozdielové skúšky na zdravot.škole v Trnave? Na strednú školu som chodila v zahraničí , a mala by som ísť na doplňujúcu skúšku aby som mohla pracovat na SVK ako praktická sestra. Chcela by som len vedieť ako skúška prebieha? Aký je na to čas? Prípadne aké otázky dávajú, či je aj nejaka praktická časť skúšky a pod.
Vopred ďakujem za odpovede dievčatá 🙏

tess123
Dnes o 15:16

@matapi bola som ,ale opačne ja v Rakúsku . Otázky boli skôr ľahké proste taký základ čo musíš mať .
Prakticku skúšku som nemala len test bolo tam 40 otázok polovicu by si vedela aj bez školy . Neboj nič hrozné .

matapi
autor
Dnes o 16:57
@tess123

@matapi bola som ,ale opačne ja v Rakúsku . Otázky boli skôr ľahké proste taký základ čo musíš mať .
Prakticku skúšku som nemala len test bolo tam 40 otázok polovicu by si vedela aj bez školy . Neboj nič hrozné .

Ďakujem za odpoveď 🙏 super, len som chcela vediet ako to zhruba prebieha, čo sa tak najčastejšie pýtajú , aby som sa čo najlepšie vedela pripraviť.. je to uz 12 r čo som do školy chodila, ale teraz keď chcem pracovať na svk , si musím trošku teóriu oprášiť 😁