icon

Ako sa pripraviť na príjimacie skúšky na SOŠMIŠ?

20. feb 2026

Dobrý deň, potrebujem poradiť, kto je alebo, bol alebo má svoje dieťa na Strednej odbornej škole masmediálnych a informačných štúdií tak boli príjmacie skúšky ťažké? A čo vsetko by ste si ešte poriadne preopakovali na ten všeobecný prehľad? Ďakujem.

sticker
fanta
20. feb 2026

@anonym_autor este minuly rok mali na stranke testy z minulych rokov, teraz to tam uz nie je, ale vo vseobecnom prehlade boli aj take veci z masmedii, prehlad o tv staniciach aj o radiach ak si spravne pamatam.

autor
20. feb 2026
@fanta

@anonym_autor este minuly rok mali na stranke testy z minulych rokov, teraz to tam uz nie je, ale vo vseobecnom prehlade boli aj take veci z masmedii, prehlad o tv staniciach aj o radiach ak si spravne pamatam.

@fanta Ďakujem

fanta
20. feb 2026
@anonym_autor

@fanta Ďakujem

@anonym_autor mozem zajtra pozriet ten test, aj som si ho tlacila, takze niekde ho urcite budem mat v starom telefone. Ale test sjl a mat mam, mozem ti ho sem dat ak ti to pomoze.

autor
20. feb 2026
@fanta

@anonym_autor mozem zajtra pozriet ten test, aj som si ho tlacila, takze niekde ho urcite budem mat v starom telefone. Ale test sjl a mat mam, mozem ti ho sem dat ak ti to pomoze.

@fanta Jasné, ďakujem. Budem len rada.

fanta
20. feb 2026
@anonym_autor

@fanta Jasné, ďakujem. Budem len rada.

@anonym_autor

autor
24. feb 2026
@fanta

@anonym_autor

@fanta dobrý deň asi ste nenašli test zo všeobecného predpokladu

fanta
24. feb 2026
@anonym_autor

@fanta dobrý deň asi ste nenašli test zo všeobecného predpokladu

@anonym_autor ahoj prepac, ano nakoniec som ho nasla, posielam 🙈 Dufam, ze pomoze.

autor
Včera o 18:21
@fanta

@anonym_autor ahoj prepac, ano nakoniec som ho nasla, posielam 🙈 Dufam, ze pomoze.

@fanta Ďakujeemmm