Ako uspieť na prijímačkach na EUBA FHI?
Ahojte, chcem sa prihlásiť na EUBU na FHI (data science) a rád by som sa opýtal, či má niekto skúsenosť s prijimackami. Keď som si checkol vzorový test z predpokladov a AJ, tak niektoré otázky v predpokladoch som nevedel, pretože som nemal na strednej ekonómiu a možno som sa musel viac zamyslieť nad OBN. Majú tam zverejneniu aj odporúčanú literatúru na učenie na prijímačky, avšak chcek som sa spýtať na nejaké odporúčania, či niečo z toho ozaj pomôže, alebo je lepšie sa učiť z niečoho iného? Na nete som fakt nič nenašiel spojené s týmto, tak sa jednoducho pýtam. Chcem si byť istý, že tie testy dám na tých 70% určite. Ja som mal z neho 68% (17-25 odpovedí). Ešte možno jedna vec, počet otázok bol tiež 25 alebo vo finále to vyzeralo celé inak? Ďakujem za akékoľvek tips. ✨
Za mňa je najlepšie si zohnať vypracované maturitné otázky z ekonómie a to sa naučiť, bude ti to stačiť k prijímačkám. Ja som maturovala na 8 ročnom gymnáziu, nemala som vyštudovanú obchodnú a v pohode.

@slendysk sú aj prípravné kurzy https://euba.sk/uchadzac/pripravne-kurzy#pripra... sú online.