icon

Ako vybrať vysokú školu?

frederika2011
Včera o 08:29

Dobrý deň viete mi poradiť niekto. Zo školou kde najlepšie vybrať školu a pomôcť ako postupovať. Pri vyplnení. A. Ktoré je vhodné atď škola psychológia,právnická. Dakujem

Strana
z2
anonym_5b98ac
Včera o 08:33

My máme vedieť či ty chceš študovať? Ok rak ja Radim medicínu a architektúru. Právnikov je ako nasratych

anonym_073875
Včera o 08:37

Ahoj, podľa písomného prejavu som si myslela, že ideš zo ZŠ na strednú.🤔

sisa_s
Včera o 08:46

V 36r a s takouto stylizaciou viet pravo a psychologia urcite nie...vlastne ani mi nenapada ina vhodna skola

motylik2559
Odpoveď bola odstránená
anonym_073875
Včera o 08:54

Chceš ísť na vysokú školu z dôvodu, že si nevieš nájsť prácu, alebo máš na to iný dôvod?

ivicatolic
Odpoveď bola odstránená
frederika2011
autor
Včera o 09:22
@ivicatolic
Odpoveď bola zmazaná

@ivicatolic máš odpovedať a nie komentovať

crazy_cat_lady
Včera o 09:26

Myslela som, ze ludia si vyberaju VS s danym zameranim, lebo ich to bavi a chcu sa v tom napriklad neskor uplatnit..podla tvojho prejavu by som VS nechala tak.. ked mas problem aj s vyberom a ziadostou

frederika2011
autor
Včera o 09:28
@crazy_cat_lady

Myslela som, ze ludia si vyberaju VS s danym zameranim, lebo ich to bavi a chcu sa v tom napriklad neskor uplatnit..podla tvojho prejavu by som VS nechala tak.. ked mas problem aj s vyberom a ziadostou

@crazy_cat_lady ahoj no to ma zaujíma tie dve školy len neviem. Ako na to ale škoda že som napisala lebo iný luďia píšu. Nie na to čo som napisala ale somariny tak bud nekomentujem alebo nečitam

ika02
Včera o 09:30

Keď takto píšeš a nedokážeš si v 36 rokoch sama vyplniť prihlášku, jednoducho neuvažuj o žiadnej VŠ. Právo? Troška sebakritiky by ti nezaškodilo.

sisa_s
Včera o 09:31
@frederika2011

@crazy_cat_lady ahoj no to ma zaujíma tie dve školy len neviem. Ako na to ale škoda že som napisala lebo iný luďia píšu. Nie na to čo som napisala ale somariny tak bud nekomentujem alebo nečitam

@frederika2011 nepiseme somariny..ale skus sa trosku zamysliet, ledva vies slovencinu a chces studovat psychologiu alebo pravo? Nehovoriac o uplatneni tychto 2 odborov, kde aj absolventi denneho studia maju problem, nieto zena po 40tke s ubohou slovnou zasobou

zojazoja
Včera o 09:47

Ja si myslim, ze pre teba by bola najlepsia vysoká škola s nízkymi oknami.

motylik2559
Včera o 09:51
@sisa_s

@frederika2011 nepiseme somariny..ale skus sa trosku zamysliet, ledva vies slovencinu a chces studovat psychologiu alebo pravo? Nehovoriac o uplatneni tychto 2 odborov, kde aj absolventi denneho studia maju problem, nieto zena po 40tke s ubohou slovnou zasobou

@sisa_s To je asi aj zbytocne autorke nieco hovorit, moj komentar nechala odstranit, pritom sa nicim nelisil od ostatnych, ani ziadne urazky...len ma tiez prekvapilo, ze s takouto stylizaciou a chybami sa pyta prave na taketo skoly. Skor mi tato tema pride ako provokacia od trolla.

anonym_f2efdc
Včera o 09:54

Akú máš strednú školu, resp. v akej oblasti pracuješ? Že či pracuješ úplne mimo dane odbory alebo máš s niektorým skúsenosť a vieš čo odnáša daná práca a láka ťa. Vyberáš čisto medzi právom a psychológiou alebo to bol len príklad a ty chceš celkovo poradiť čo študovať? A koľko máš rokov? Nepýtam sa ironicky ako ženy nadommou komentujú tvoj vek. 36? Nikdy nie je neskoro študovať, avšak aby sme mali predstavu či naozaj alebo je tp vymysleny údaj, možno aj tým by som sa rozhodovala.

ivicatolic
Včera o 09:59
@frederika2011

@ivicatolic máš odpovedať a nie komentovať

@frederika2011 ok, odpovedám.... podľa tvojho slovného prejavu súdim, že vychádzaš zo základnej školy, a že by si mala zabudnúť na VŠ

januska12323
Včera o 10:14

Skús sociálnu prácu, to by si mohla zvládnuť.

frederika2011
autor
Včera o 10:24
@ika02

Keď takto píšeš a nedokážeš si v 36 rokoch sama vyplniť prihlášku, jednoducho neuvažuj o žiadnej VŠ. Právo? Troška sebakritiky by ti nezaškodilo.

@ika02 keď nechceš poradiť nepíš načo komentuješ

frederika2011
autor
Včera o 10:26
@zojazoja

@zojazoja a ja si myslím že pre teba je škola hojdacie koníka naco komentuje nečítajú a nekomentuj

frederika2011
autor
Včera o 10:26
@frederika2011

@ika02 keď nechceš poradiť nepíš načo komentuješ

@frederika2011 ďalšia vec ako vies ze mam 36

frederika2011
autor
Včera o 10:27
@ivicatolic

@frederika2011 ok, odpovedám.... podľa tvojho slovného prejavu súdim, že vychádzaš zo základnej školy, a že by si mala zabudnúť na VŠ

@ivicatolic ty zabudni odpovedať

frederika2011
autor
Včera o 10:28
@motylik2559

@sisa_s To je asi aj zbytocne autorke nieco hovorit, moj komentar nechala odstranit, pritom sa nicim nelisil od ostatnych, ani ziadne urazky...len ma tiez prekvapilo, ze s takouto stylizaciou a chybami sa pyta prave na taketo skoly. Skor mi tato tema pride ako provokacia od trolla.

@motylik2559 naco komentuje nechápem

frederika2011
autor
Včera o 10:29
@zojazoja

@zojazoja smiesne

frederika2011
autor
Včera o 10:31
@anonym_f2efdc

Akú máš strednú školu, resp. v akej oblasti pracuješ? Že či pracuješ úplne mimo dane odbory alebo máš s niektorým skúsenosť a vieš čo odnáša daná práca a láka ťa. Vyberáš čisto medzi právom a psychológiou alebo to bol len príklad a ty chceš celkovo poradiť čo študovať? A koľko máš rokov? Nepýtam sa ironicky ako ženy nadommou komentujú tvoj vek. 36? Nikdy nie je neskoro študovať, avšak aby sme mali predstavu či naozaj alebo je tp vymysleny údaj, možno aj tým by som sa rozhodovala.

@anonym_f2efdc vymislene je to. A pýtam sa. Nie pre seba. O školu ale pre niekoho iného. Tak preto píšem ja lebo mam tuto stranku

zojazoja
Včera o 10:31
@frederika2011

@zojazoja a ja si myslím že pre teba je škola hojdacie koníka naco komentuje nečítajú a nekomentuj

@frederika2011 tesne vedľa. Ja som chodila do školy visiacej opice.

anonym_f2efdc
Včera o 10:38
@frederika2011

@anonym_f2efdc vymislene je to. A pýtam sa. Nie pre seba. O školu ale pre niekoho iného. Tak preto píšem ja lebo mam tuto stranku

@frederika2011 tak v tom prípade nemáme ako pomôcť. Nevieme koľko má osoba rokov, čo ju baví a zaujima, aké má predchádzajúce vzdelanie a pracovné zameranie, odkiaľ cca je (nebudem jej radiť vš v Prešove ak je z BA, pripadne naopak a ona nemá možnosť cestovať..), či chce denné alebo externé štúdium, či chce Bc, Mgr. Ing., v ktorej oblasti sa mame pohybovať (zbytočne jej budem radiť FZ, školstvo, právo, ak ju viac ťahá IT, administratíva atď.. ). Fakt teda neviem co chceš poradiť.

motylik2559
Včera o 10:43
@frederika2011

@motylik2559 naco komentuje nechápem

@frederika2011 naco komentuje? Kto? ja? Lebo ak pises mne sa pise na co komentujes a nie na co komentuje, co si takto napisala nespravne aj inym... Na co komentuje je keby si pisala o inej osobe, trebars naco komentuje ta a ta osoba...To len taky zaklad, lebo takto si zial robis aj v ociach inych zly obraz. Pozri, viacero zien ti tu nieco napisalo, ale nie za to, aby do teba rypali, ale maj trosku sebakritiky, na co mas a na co nie. Prave VŠ, na ktore sa pytas by si mala mat stylizaciu aj gramatiku uplne v malicku. Preco sa neskusis porozhliadnut po niecom inom? Pripadne rekvalifikacny kurz k niecomu co by ta bavilo, ved urcite mas aj nejake zaluby. Alebo jazykovy kurz od zakladov, ak by ta bavil. Zbytocne tu na nas utocis, sama na to prides, ak sa ti podari prihlasku vyplnit a ci ta vobec vezmu na take skoly. Necuduj sa,ze to tak na nas posobi, ozaj si to po sebe precitaj ako pises, ako reagujes a potom to ozaj vyzera ako trollia tema.

viestta
Včera o 10:55
@frederika2011

@frederika2011 ja ti odpoviem k otazke: Nech si ta osoba pohlada na internete pravnicke fakulty (vela ich nemame) podmienky prijatia na ne a zarovven moze pozriet odporucania pre uchadzacov o studium, tam sa dozvie vsetko o podavani prihlasok. To iste plati aj pre studium psychlogie. Vsetko si vie pohladat na internete. Osoba s maturitou (alebo budui maturant) by to mala zvladnut aj bez pomoci

ivicatolic
Včera o 10:58
@sisa_s

@ika02
@sisa_s 👍👍👍

petronelag
Včera o 11:04

@frederika2011 Najviac záleží aké má tá osoba záujmy a aj v ktorých predmetoch je na SŠ dobrá, na psychologiu treba osobu, ktorá je vnímavá a empatická, ale dosť psychicky silná, aby zvládla vykonávať prax a na právo treba naopak osobu, ktorá je schopná naučiť sa množstvo predpisov a vyhlášok, čísel a aj sa vedela presadiť. Najlepšie si je pozrieť stránky týchto škôl, lebo už aj prijímacie skúšky sa budú robiť na každej z tých dvoch škôl z iných predmetov.

ivka225
Včera o 18:46

Teoreticku fyziku odporucam … alebo pripadne prekladatelstvo portugalciny

Strana
z2