icon

Chýbajúce očíslovanie strán: Bude to veľký problém?

lalalala8
31. mar 2026

Dobrý deň, odovzdala som diolomovú prácu do systému no zistila som, že mi tam chýba očíslovanie strán. Úplne som na to zabudla a už sa s tým nedá nič robiť, školiteľka ma na to neupozornila. Myslíte si, že to bude moc veľký problém? Stretol sa s tým už niekedy niekto?

barbiona9
31. mar 2026

Podľa mňa to nebude závažný problém. Ak by niečo o tom začali hovoriť, tak im to normálne vysvetli. Sú podľa mňa dôležitejšie časti práce ako číslovanie 🙂

anonym_75744d
Autor odpoveď zmazal
anonym_75744d
31. mar 2026

No mne sa niečo podobné stalo. Bude mať na teba blbé reči a zdrbe ťa, že si nepozorná... Nie je to však obrovský problém a prácu si budeš môcť obhájiť. Najhoršie čo sa ti môže stať je, že budeš musieť odovzdať tú istú čo si odovzdala online a k tomu ešte správnu verziu s očíslovaním. Ale to všetko závisí od školiteľky ako to bude riešiť. Kontaktuj ju čo najskôr, ja osobne si myslím, že ti len povie či máš dať tlačiť prácu s očíslovaním, alebo bez.

lucka_ke
31. mar 2026

a ako si robila obsah?

nikaeli
31. mar 2026
@lucka_ke

a ako si robila obsah?

@lucka_ke presne to isté som sa chcela opýtať aj ja..

pandrelak1
31. mar 2026

Očíslovanie strán nie je ani zďaleka dôvod na vyhodenie resp. Fx. Určite si na tom v komsií zgústnu, ale aj tak - je to formalita 🙂)

anonym_fe0eb3
31. mar 2026

prinajhoršom o čosi horšia známka

anonym_105d7c
2. apr 2026

priprav si, ako na to reagovať (pravdivo). ak to nespomenú, nespomeň ani ty a hotovo. prípadne priprav jednu diplomovku s očíslovanými stranami do batohu, ktorú ponúkneš pri obhajobe, ak to niekomu z poroty pomôže, možno to ocenia ako dobré gesto. ale neponúkaj že sa to zamení .. nech to neberú ako pokus o podvod. len že si si to pripravila aby si si dokázala že to vieš a na pamiatku 🙂