icon

Čo znamená číslo v kružku pri škole?

9. mar 2026

Ahojte, prosim baby toto cislo v kruzku znamena ze tolko deti ma danu skolu ako prioritu?

Čo znamená číslo v kružku pri škole?
andreakotesova
9. mar 2026

Nie. Prečítaj si vysvetlivky.

anonym_903f1e
9. mar 2026

Cislo v kruzku znamena, ze 130 deti sa hlasi na ten odbor v konkretnej skole. Dalsich 30 deti to ma uvedene ako druhu skolu, preto je tam 160 (130+30). Takze v podstate ano, 130 deti to ma vybrane ako prioritny odbor na tej skole.

autor
9. mar 2026
@andreakotesova

Nie. Prečítaj si vysvetlivky.

@andreakotesova dakujem za radu.Citala som.A predstav si niesom taka chapava ako ty.

autor
9. mar 2026
@anonym_903f1e

Cislo v kruzku znamena, ze 130 deti sa hlasi na ten odbor v konkretnej skole. Dalsich 30 deti to ma uvedene ako druhu skolu, preto je tam 160 (130+30). Takze v podstate ano, 130 deti to ma vybrane ako prioritny odbor na tej skole.

@anonym_903f1e dakujem takze chapeme to rovnako.

chrobak7
9. mar 2026
@anonym_903f1e

@anonym_903f1e Kde je tam údaj 130 detí?

martinkatinka
9. mar 2026

Ako si sa dostala k tejto tabulke prosim?

autor
9. mar 2026
@martinkatinka

Ako si sa dostala k tejto tabulke prosim?

@martinkatinka skolske vypoctove strediska.Tam potom vpravo je prijimacky na stredne skoly.A potom uz len preklikavas toto je naplnenost a vies si porovnat aj ine roky

martinkatinka
9. mar 2026
@anonym_autor

@martinkatinka skolske vypoctove strediska.Tam potom vpravo je prijimacky na stredne skoly.A potom uz len preklikavas toto je naplnenost a vies si porovnat aj ine roky

@anonym_autor myslus kriteria prijimaciek?

autor
9. mar 2026
@martinkatinka

@anonym_autor myslus kriteria prijimaciek?

@martinkatinka naplnenost a moznosti studia

martinkatinka
9. mar 2026
@anonym_autor

@martinkatinka naplnenost a moznosti studia

@anonym_autor uz som to nasla, dakujem.

autor
9. mar 2026
@martinkatinka

@anonym_autor uz som to nasla, dakujem.

@martinkatinka za malicko.

anonym_903f1e
9. mar 2026
@chrobak7

@anonym_903f1e Kde je tam údaj 130 detí?

@chrobak7 103, pardon

anonym_903f1e
9. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_903f1e dakujem takze chapeme to rovnako.

@anonym_autor riesila som to minuly rok, nam to uz v 8.rocniku vysvetlovala vychovna poradkyna na ZS. Pomylila som sa v predchadzajucom prispevku namiesto 103 som napisala 130, takze este raz - 103 deti prioritne sa hlasi na ten odbor na konkretnej skole a dalsich 57 to ma vybrate ako druhu skolu, prioritne maju vybrate nieco ine.

autor
9. mar 2026
@anonym_903f1e

@anonym_autor riesila som to minuly rok, nam to uz v 8.rocniku vysvetlovala vychovna poradkyna na ZS. Pomylila som sa v predchadzajucom prispevku namiesto 103 som napisala 130, takze este raz - 103 deti prioritne sa hlasi na ten odbor na konkretnej skole a dalsich 57 to ma vybrate ako druhu skolu, prioritne maju vybrate nieco ine.

@anonym_903f1e takze ked napr. z tych 103 deti co to maju prioritne urobi vacsina deti lepsie prijimacky tak tie deti co to maju ako druhu skolu nemaju viac menej sancu dobre chapem?

chrobak7
9. mar 2026
@anonym_903f1e

@anonym_903f1e OK, už tomu rozumiem. Som myslel, že treba niečo viac počítať.

andreakotesova
9. mar 2026
@anonym_903f1e

@anonym_autor ostatné roky to bolo takto isto uvedene na tejto stránke a neurcovalo to prioritu.
@anonym_903f1e

anonym_903f1e
9. mar 2026
@andreakotesova

@anonym_autor ostatné roky to bolo takto isto uvedene na tejto stránke a neurcovalo to prioritu.
@anonym_903f1e

@andreakotesova to je mozne ale minuly rok sa uplne zmenil system podavania prihlasok aj celkovo prijimacky uz funguju inak ako po minule roky.

Autorka- nie, moze sa stat, ze niektore dieta ktore aj spravi prijimacky sa rozhodne ist na inu skolu, kde tiez spravilo prijimacky.
Lebo teraz je to v dvoch terminoch, napriklad 3.6 bude prvy termin prijimaciek, 10.6 druhy. V prvom pojdu vsetci ti 103-ja, v druhom 57. Samozrejme ked sa hlasi vela deti, ten termin nebude jeden den, bude dajme tomu 2 alebo 3 dni- kazdeho pozvu na konkretny datum a cas. Ale vysledky vediet budete az po druhom kole, takze kludne ak tvoje dieta spravi dobre prijimacky v druhom termine, moze sa dostat medzi prijatych, pretoze poradie sa bude este menit, podla roznych kriterii- monitor, znamky, prijimacky, sutaze…

anonym_903f1e
9. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_903f1e takze ked napr. z tych 103 deti co to maju prioritne urobi vacsina deti lepsie prijimacky tak tie deti co to maju ako druhu skolu nemaju viac menej sancu dobre chapem?

@anonym_autor pardon po druhom termine, nie druhom kole.. dnes mi to akosi nepali 😁

autor
Včera o 09:22
@anonym_903f1e

@andreakotesova to je mozne ale minuly rok sa uplne zmenil system podavania prihlasok aj celkovo prijimacky uz funguju inak ako po minule roky.

Autorka- nie, moze sa stat, ze niektore dieta ktore aj spravi prijimacky sa rozhodne ist na inu skolu, kde tiez spravilo prijimacky.
Lebo teraz je to v dvoch terminoch, napriklad 3.6 bude prvy termin prijimaciek, 10.6 druhy. V prvom pojdu vsetci ti 103-ja, v druhom 57. Samozrejme ked sa hlasi vela deti, ten termin nebude jeden den, bude dajme tomu 2 alebo 3 dni- kazdeho pozvu na konkretny datum a cas. Ale vysledky vediet budete az po druhom kole, takze kludne ak tvoje dieta spravi dobre prijimacky v druhom termine, moze sa dostat medzi prijatych, pretoze poradie sa bude este menit, podla roznych kriterii- monitor, znamky, prijimacky, sutaze…

@anonym_903f1e praveze teraz bude rozhodovat automat a aj ked spravi inde prijimacky tak ho vezmu tam, kde malo prioritu.Uz sa v tom stracam, chcela som len co znamenaju tie cisla ci ozaj prioritu deti lebo ine roky este neboli priority ale tieto tabulky su kazdy rok