icon

Dá sa zvládnuť externé štúdium pri deťoch?

luckabosakova
3. mar 2026

Pekný deň, chcem sa spýtať či je tu maminka ktorá študovala popri deťoch pomaturitnú nadstavbu/vysokú školu. Mám 31 rokov, 3 deti (6,8,11 rokov) a rada by išla študovať. Trvá to 2 roky. Len mám obavy či sa to popri deťoch dá zvládnut (učenie, deti,domácnosť). Manžel ma podporuje nech idem. Je to 2x do týždňa (štvrtok, piatok).
Ďakujem za vaše názory

lucka_ke
3. mar 2026
luckabosakova
autor
3. mar 2026

@lucka_ke ĎAKUJEM PEKNE

patrike
3. mar 2026

Suseda cca 30 rocna s dvoma detmi to v Roznave zvladla.

anonym_a5b458
3. mar 2026

Robila som DPŠ pri dvoch deťoch. Syn mal necely rok a bol dojceny, staršia dcéra 3 roky. Všetko sme zvládli 🙂

anonym_6851a8
3. mar 2026

ja som zvladla pri rocnej dcere vysku, posledne dva roky bez akejkolvek pomoci ale bolo to velmi narocne

luckabosakova
autor
4. mar 2026
@anonym_6851a8

ja som zvladla pri rocnej dcere vysku, posledne dva roky bez akejkolvek pomoci ale bolo to velmi narocne

@anonym_6851a8 uau,máte môj obdiv

luckabosakova
autor
4. mar 2026
@anonym_a5b458

Robila som DPŠ pri dvoch deťoch. Syn mal necely rok a bol dojceny, staršia dcéra 3 roky. Všetko sme zvládli 🙂

@anonym_6851a8
@anonym_a5b458 a vy ste mala kolko vtedy rokov? Máte môj obdiv

anonym_4d01bc
4. mar 2026
@luckabosakova

@anonym_6851a8

@luckabosakova chodis aj do prace ? ak nechodis pri tak velkych detoch mas dost priestoru aj na skolu aj na ucenie

anonym_a5b458
4. mar 2026
@luckabosakova

@anonym_6851a8

luckabosakova
autor
4. mar 2026
@anonym_4d01bc

@luckabosakova chodis aj do prace ? ak nechodis pri tak velkych detoch mas dost priestoru aj na skolu aj na ucenie

@anonym_4d01bc no praveze aj praca...skola bude stvrtok a piatok

anonym_4d01bc
4. mar 2026
@luckabosakova

@anonym_4d01bc no praveze aj praca...skola bude stvrtok a piatok

@luckabosakova a budu ta z prace uvolnovat ? to je zakladna otazka osttane sa da zvladnut

anonym_de668f
4. mar 2026

Da sa to zvládnuť, deti sú uz dost veľké a samostatne. Iné by bolo, keby si mala online skolu a deti mali 2 a 4 roky.

luckabosakova
autor
4. mar 2026
@anonym_4d01bc

@luckabosakova a budu ta z prace uvolnovat ? to je zakladna otazka osttane sa da zvladnut

@anonym_4d01bc ano budem pracovat v jednej nemocnici na recepcii, prijimani pacientov,objednavky, mierna asistentka,..a stvrtok piatok v skole

zuzuliatko18
4. mar 2026

@luckabosakova moja babka take daco studovala pred 60 rokmi, a zvladla.
Deti mas uz dost velke, urcite go Vela veciach samostatni. Ak sa viete s muzom zladit co sa tyka organizacie.domacnosti, tak to urcite Bude zvladnutelne. Drzim palce.

luckabosakova
autor
4. mar 2026
@zuzuliatko18

@luckabosakova moja babka take daco studovala pred 60 rokmi, a zvladla.
Deti mas uz dost velke, urcite go Vela veciach samostatni. Ak sa viete s muzom zladit co sa tyka organizacie.domacnosti, tak to urcite Bude zvladnutelne. Drzim palce.

@zuzuliatko18 ďakujen za podporu