icon

Externé štúdium dentálnej hygieny v Prešove

bebicek1
17. dec 2025

Ahojte, nájde sa tu niekto kto chodil alebo sa hlási do Prešova na Vysokú školu - dentálna hygiena EXTERNE ?
Uvažujem nad ňou a chcela by som vedieť podrobnosti čo sa týka prijímačiek, ako funguje externé štúdium a pod. 🙂

ls56
18. dec 2025

@bebicek1 napíš, tiež sa hlásim

bebicek1
autor
19. dec 2025
@ls56

@bebicek1 napíš, tiež sa hlásim

@ls56 Ahoj, chcela som sa spýtať v podstate na všetko 😆. Či si mala strednú školu zdravotnu, ako sa budeš pripravovať na prijímačky, od kial budes dochádzať. Či náhodou nevieš ako často sa bude musieť dochádzať do školy. Ja som ešte neposlala žiadosť ale plánujem určite tento rok. 🙂

ls56
19. dec 2025
@bebicek1

@ls56 Ahoj, chcela som sa spýtať v podstate na všetko 😆. Či si mala strednú školu zdravotnu, ako sa budeš pripravovať na prijímačky, od kial budes dochádzať. Či náhodou nevieš ako často sa bude musieť dochádzať do školy. Ja som ešte neposlala žiadosť ale plánujem určite tento rok. 🙂

@bebicek1 pisala som spravu

kanurka24
14. feb 2026

Ahojte idete na príjmačky v júni? mate nejake info? Ďakujem 😀

ls56
17. feb 2026
@kanurka24

Ahojte idete na príjmačky v júni? mate nejake info? Ďakujem 😀

@kanurka24 info o čom? Ja sa chystám

kanurka24
17. feb 2026
@ls56

@kanurka24 info o čom? Ja sa chystám

@ls56 Ahoj na externé? ideš na nejake pripravne kurzy?

ls56
17. feb 2026
@kanurka24

@ls56 Ahoj na externé? ideš na nejake pripravne kurzy?

@kanurka24 externe. Nie, nechystam sa na pripravne kurzy, budem sa ucit len to co odporucaju ako aj minuly rok.(skoncila som prva pod ciarou)

bebicek1
autor
18. feb 2026
@ls56

@kanurka24 externe. Nie, nechystam sa na pripravne kurzy, budem sa ucit len to co odporucaju ako aj minuly rok.(skoncila som prva pod ciarou)

@ls56 ahojte baby, držím vám palce. Ja by som tiež chcela ísť ale ostane to iba pri snívaní lebo nemám strednú zdravotnú školu.

ls56
18. feb 2026
@bebicek1

@ls56 ahojte baby, držím vám palce. Ja by som tiež chcela ísť ale ostane to iba pri snívaní lebo nemám strednú zdravotnú školu.

@bebicek1 hlas sa do čr. Tam nie su take podmienky

kanurka24
18. feb 2026
@bebicek1

@bebicek1 ja som počula že možeš aj bez strednej zdravotnej, chodia z gymnazia aj inych škôl, volala si na študijne?

ls56
18. feb 2026
@kanurka24

@bebicek1 ja som počula že možeš aj bez strednej zdravotnej, chodia z gymnazia aj inych škôl, volala si na študijne?

@kanurka24 pokial sa hlasis externe do BA musis mat strednu zdravotnu skolu

kanurka24
18. feb 2026

aha neviem ako BA lebo som myslela PO

ls56
18. feb 2026
@kanurka24

aha neviem ako BA lebo som myslela PO

@kanurka24 musis pracovat v zubnej ambulancii, tam skolu nesleduju aku mas ale musis pracovat u zubneho lekara

bebicek1
autor
19. feb 2026
@kanurka24

@kanurka24 no ono to tak bolo pred pár rokmi ale to zmenili 😑

bebicek1
autor
19. feb 2026
@ls56

@kanurka24 pokial sa hlasis externe do BA musis mat strednu zdravotnu skolu

@ls56 to platí po novom aj ak by sa hlásila do Prešova