icon

Externe štúdium fyzioterapie

20. dec 2025

Ahojte, prosim o radu chcem externe študovať popri praci fyzioterapiu 3 roky, chcem sa opytat na aku skolu a mesto by ste odporucili ? A kolko hodine praxe je za jednotlivy rocnik?
Nemam strednu zdravotnicku skolu- vylucila som Presov pretoze tam bola takato poziadavka.

Je aj nejaka skola kde je mozne mat online prednasky ? A potom osobne sa chodi na skusky ?

Pisem to z dovodu ze vela veci aj sa clovek nedozvie na strankach jedn. skol.

Prosim o rady.

Vďaka.

baboobchod
20. dec 2025

Kolegyňa začala chodiť na Trenčiansku univerzitu ale čo ju počúvam, je to des. Online nemajú nič, musia tam chodiť aj v strede týždňa podľa rozvrhu a divné predmety ako angličtina, komunikácia… ešte zvažovala Piešťany. Asi ľutuje, že nešla tam 🙈 Viac neviem.

autor
20. dec 2025
@baboobchod

Kolegyňa začala chodiť na Trenčiansku univerzitu ale čo ju počúvam, je to des. Online nemajú nič, musia tam chodiť aj v strede týždňa podľa rozvrhu a divné predmety ako angličtina, komunikácia… ešte zvažovala Piešťany. Asi ľutuje, že nešla tam 🙈 Viac neviem.

@baboobchod Piešťany sa neviem od nikoho dopatrať ani na nete či to je pobočka UCam Trnavy alebo je tam nejaka ina univerzita. A samozrejme človek vzdy hlada moznosti ako si to ulahcit aby to bolo lahsie pre človeka. 🙂

anonym_2412e0
25. dec 2025
@anonym_autor

@baboobchod Piešťany sa neviem od nikoho dopatrať ani na nete či to je pobočka UCam Trnavy alebo je tam nejaka ina univerzita. A samozrejme človek vzdy hlada moznosti ako si to ulahcit aby to bolo lahsie pre človeka. 🙂

@anonym_autor je to UCM

autor
25. dec 2025
@anonym_2412e0

@anonym_autor je to UCM

@anonym_2412e0 tiez sa v Piestanoch externe studuje 4 roky ?

norbi2501
10. mar 2026

treba to zvazit jednak sa je dostat na tu skolu a druha vec su haldy tej praxe, za rok som cital ze aj 1000 hodin len prax je ak ratame aj leto, k tomu pracovat na plny uvazok je podla mna nerealne aj s ciastocnym uvazkom niekde 20 hodin tyzdenne to musi byt extremne hard, ked si predstavim ze 20hodin praca 20 hodin skola alebo prax na streiedacku tyzdenne plus sa ucit este do toho na skusky tak to mi vychadza ze fungujes 55 hodin tyzdenne ? Ziadny relax, ziadna pohoda ani konicky, kolotoc praca, prax spanok a nutnosti ako ucenie a dookola. dufam ze ma niekto opravi a vyvedie z mojich poctov bol by som velmi rad lebo ten casovy fond mi pride uplne mega presteleny , teraz robim nie viac ako 50 hodin tyzdenne a zvysok mam pre seba relax

anonym_aa817a
10. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Šla by si k fyzioterapeutovi, ktorý je lenivý čokoľvek sa naučiť, pritom priznáva, že nemá ani základ z SŠ, je mu to vlastne úplne jedno, hlavne, nech získa lacno papier. Zverila by si takému človeku svoje zdravie?