icon

Externé štúdium sociálnej práce popri deťoch

Včera o 12:37

Vysoká škola Michalovce
Ahojte, študoval niekto externe odbor Sociálna práca? Je to náročné? Dá sa to zvládnuť pri deťoch na materskej?

anonym_39e32f
Včera o 12:41

Logicky - VŠ -> sociálna práca -> Michalovce, to ani nemôže byť náročné

patrike
Včera o 12:53

Aky vyznam ma pre teba taka skola ? Chces titul pre platovu tabulku v statnej sprave ?

anonym_e285b0
Včera o 12:53

@anonym_autor pred 11 rokmi sme chodili aj do presova na skusku, ucili sa z knih, boli velmi tazke skusky (ustna + pisomna cast), ale boli aj velmi lahke.
Momentlne ako pocujem, urobia ju aj posledni... Dokonca, ze je online.
Kvoli tomu by som uz sem nesla. Jedine, ze realne sa chces venovat socialnej praci. Inak vyznam nema.

Ano ja sa venujem SP.

autor
Včera o 13:07
@anonym_39e32f

Logicky - VŠ -> sociálna práca -> Michalovce, to ani nemôže byť náročné

@anonym_39e32f študovala si tam?

autor
Včera o 13:08
@patrike

Aky vyznam ma pre teba taka skola ? Chces titul pre platovu tabulku v statnej sprave ?

@patrike baví ma práca s ľuďmi 🙂 tak preto

autor
Včera o 13:08
@anonym_e285b0

@anonym_autor pred 11 rokmi sme chodili aj do presova na skusku, ucili sa z knih, boli velmi tazke skusky (ustna + pisomna cast), ale boli aj velmi lahke.
Momentlne ako pocujem, urobia ju aj posledni... Dokonca, ze je online.
Kvoli tomu by som uz sem nesla. Jedine, ze realne sa chces venovat socialnej praci. Inak vyznam nema.

Ano ja sa venujem SP.

@anonym_e285b0 dakujem 🙂

anonym_24d32c
Včera o 13:11

@anonym_autor sociálnu prácu vyštuduje každý, aj teta upratovačka z hlavnej stanice

anonym_d565c2
Včera o 13:21

@anonym_autor ahoj, aj ja premýšľam prihlásiť sa do Michaloviec alebo do Košíc, mne ide skôr o zvýšenie už vyššie spomínaného tabuľkového platu, ale mám tri deti a náročnú prácu, tak tiež si tri krát rozmyslím, či to dám. Ale troška mi je smutno z takého všeobecne rozšíreného povedomia, že "sociálnu prácu vyštuduje každý, aj teta upratovačka z hlavnej stanice". Kolega je Mgr., študoval na katolíckej univerzite sociálnu prácu a teda dosť sa mu z hlavy parilo počas skúškového obdobia, a to je veľmi inteligentný muž so všeobecným prehľadom. Ďalšia známa študuje v Trnave SP a tiež to nie je pre ňu med lízať, vraví, že je to dosť náročné a má čo robiť, tiež študuje externe, aj kolega externe študoval popri práci.

autor
Včera o 14:55
@anonym_d565c2

@anonym_autor ahoj, aj ja premýšľam prihlásiť sa do Michaloviec alebo do Košíc, mne ide skôr o zvýšenie už vyššie spomínaného tabuľkového platu, ale mám tri deti a náročnú prácu, tak tiež si tri krát rozmyslím, či to dám. Ale troška mi je smutno z takého všeobecne rozšíreného povedomia, že "sociálnu prácu vyštuduje každý, aj teta upratovačka z hlavnej stanice". Kolega je Mgr., študoval na katolíckej univerzite sociálnu prácu a teda dosť sa mu z hlavy parilo počas skúškového obdobia, a to je veľmi inteligentný muž so všeobecným prehľadom. Ďalšia známa študuje v Trnave SP a tiež to nie je pre ňu med lízať, vraví, že je to dosť náročné a má čo robiť, tiež študuje externe, aj kolega externe študoval popri práci.

@anonym_d565c2 áno presne, preto sa bojím aj ja.

anonym_c557af
Včera o 15:06
@anonym_24d32c

@anonym_autor sociálnu prácu vyštuduje každý, aj teta upratovačka z hlavnej stanice

@anonym_24d32c Mne to tiez pride ako nieco, co sa studuje len preto, aby mali ludia v statnej sprave titul kvoli vyssiemu platu. Bez urazky.

petronelag
Včera o 15:52
@anonym_c557af

@anonym_24d32c Mne to tiez pride ako nieco, co sa studuje len preto, aby mali ludia v statnej sprave titul kvoli vyssiemu platu. Bez urazky.

@anonym_c557af Ale aj tam musí urobiť skúšky, nie je to také ľahké, že to urobí aj upratovačka. Niekto písal, že aj Pedagogická je pomerne ľahká VŠ a čo som poznala jedno dievča, tak sa dosť natrápila, aby urobila všetky skúšky načas a na gymnáziu bola dobrá žiačka.

anonym_a8b178
Včera o 17:20

Michalovce sú ľahké. Ja som študovala v Košiciach a veľa spolužiakov z ročníka prestúpilo do Michaloviec, lebo prednášky sú online a že je to tam ľahšie. A to aj Košice boli ľahké 😅 ako učila som sa dosť a to popri práci a rodine, ale dala som to áčka.

aleveddobre
Včera o 21:25

Sociálna práca nie je vôbec ťažký odbor na štúdium. Ak je tvoja motivácia práca s ľuďmi ktorí potrebujú pomoc, tak potom je výber odboru v poriadku. Na tvojom mieste by som si ale vybrala určite inú školu a žiadne Michalovce a podobne zázraky. Alebo minimálne študovať v sídle danej VS. Detašované pracoviska majú takmer vždy nižšiu úroveň a kvalitu. V tomto žiaľ viem o čom píšem.