Externé štúdium žurnalistiky v Nitre
Ahojte študoval niekto odbor žurnalistiky v Nitre (externé štúdium) ? Viete mi napísať k tomu viac , kolko x do týždňa alebo mesiaca bola výučba ? Či sa to dalo zvládnuť . Popri práci a pri deťoch ? Rozmýšľam nad podaním prihlášky na bakalárske štúdium. Ďakujem .
Ja som bola na dennom, ale externistov sme mali tiež. Chodili víkendy, teda soboty, väčšinou na celý deň... Nepamätám si presne, ale asi tiež záležalo od predmetu, ale určite nechodili každý týždeň, skôr raz mesačne...
@anonym_b6bc3b fakt ? To není také strašné . Len teda asi veľa učenia doma potom . A rôzne práce a skúšky . A mohli by ste mi napísať predmety aké tam sú ? Kľudne aj do ss . Ďakujem pekne .
@anonym_b6bc3b fakt ? To není také strašné . Len teda asi veľa učenia doma potom . A rôzne práce a skúšky . A mohli by ste mi napísať predmety aké tam sú ? Kľudne aj do ss . Ďakujem pekne .
@macka1996 Tak seminarky a skúšky sú na každej škole, s tým treba počítať... Čo sa týka predmetov, nepamätám si to už presne, ale na webovkách katedry to v niektorej sekcii majú, myslím, že aj pre externistov viac rozpísané (jednotlivé predmety x jednotlivé ročníky/semestre)...

Ja som bola na dennom, ale externistov sme mali tiež. Chodili víkendy, teda soboty, väčšinou na celý deň... Nepamätám si presne, ale asi tiež záležalo od predmetu, ale určite nechodili každý týždeň, skôr raz mesačne...