Je možné študovať matematiku externe?
Da sa matematika študovať externe? Vraj sa dá. Ja som našla, ale iba rozširujúce štúdium. Či sa mýlim? Ďakujem 🙂
@tehsim No a prečo by sa nedala? Tak ako sa dá externe študovať učiteľstvo chemie, slovenskeho jazyka, aj fyziky tak sa dá aj matematika.
@thirstymonk no práveže nikto u nás neposkytuje takúto možnosť. Sú to dosť náročné predmety kde by chýbalo vysvetlenie a práca na hodinách.
@tehsim No a prečo by sa nedala? Tak ako sa dá externe študovať učiteľstvo chemie, slovenskeho jazyka, aj fyziky tak sa dá aj matematika.
@thirstymonk pretoze to neponuka ziadna univerzita????
da sa iba rozsirujuce. Preto si robim teraz specialnu pedagogiku a po Mgr. idem studovat kobecne to co chcem aj robit - ucitekstvo matematiky.
@thirstymonk no práveže nikto u nás neposkytuje takúto možnosť. Sú to dosť náročné predmety kde by chýbalo vysvetlenie a práca na hodinách.
@mullerova46 Fakt? Dokonca ani sveta katolicka univerzita? Sa mi zda, že za mojej ery bola normalne matematika externe.
@mullerova46 Fakt? Dokonca ani sveta katolicka univerzita? Sa mi zda, že za mojej ery bola normalne matematika externe.
@thirstymonk nie nie nedá sa bohužiaľ 🫣
@mullerova46 Sranda... 🙂
@thirstymonk skôr smutné 😅 pri dieťati už nemám šancu si dorobiť na sk školu ☹️ štúdium pri pokazila korona a teraz sa už nedá denne štúdium bez podpory rodiny robiť 🫣

Aka matematika ? Co presne chces studovat ?