Koniec školského roka: Môžu sa prázdniny začať skôr?
U nás na rodičku v stredu povedali , že si myslia , že ukončíme a odovzdáme vysvečko v piatok
Ale tiež si nemyslím, veď je to už napísané , že prázdniny začínajú stredou
jasne, ze mozu
NO dnes som zachytila v radii,ze budu skor od 27.6. brrrrr
kludne mohli ist este tie 2dni...a ucitelia placu,ze male vyplaty maju,vsak z 10mes ucia len 9mes a mozno aj menej
kludne mohli ist este tie 2dni...a ucitelia placu,ze male vyplaty maju,vsak z 10mes ucia len 9mes a mozno aj menej
@alenamihal no tak to bude pravda, že piatok vysvecko a my máme kúpenú Prahu, naschvál som to kúpila, že sa nebudú učiť a keď sa vrátime v nedeľu z Prahy, že v utorok si už len pôjdu pre vysvecko
Ale už to nejdem rušiť
Ideme , aj keď vysvecko bude
Dufam, ze hej, ved to je uplne zbytocne ist dva dni, aj tak by nic nerobili.
@alenamihal a to sú už o jednej doma !
Tie dva dni bude uz polovica deti prec. Uz posledny tyzden ( aj skor) byva ovela menej deti.
V cechach to tiez vyhlasili dnes, uvidime co bude tu, aj ked nemyslim, ze to tak bude.
@alenamihal a to sú už o jednej doma !
@mirage Jasné, je čo závidieť, tak hurá, poďte učiť do škôl, veď učiteľov je nedostatok.
@alenamihal prepáč, vy všetci vidíte iba tie voľna pre učiteľov, lenže koľkoktrát ten učiteľ nemá ani toľko dovolenky a musí to riešiť PN-kou, OČR-kou a pod.
Ostatní si môžu vybrať dovolenku počas roka kedy chcú, ale zamestnanci škôl si nemôžu, lebo tu dovolenku si musia nechať na prázdniny
Ďalšia téma na kopanie do učiteľov? neuveriteľné. Ja som o tom ešte ani nepočula a vy už zase bezdôvodne útočite. Myslíte si, že ak sa to aj schváli, že budú učitelia doma len tak? buď budú v práci alebo si budú musieť vziať ďalšie dni dovolenky, resp. náhradné voľno. Neviem prečo máte stále potrebu nadávať. My o tom nerozhodujeme.
už to sme tu mali pred pár rokmi. Školy končili šk. rok rôzne. záležalo kde mali zriaďovateľa. Bolo to okolo roku 2010?
Ďalšia téma na kopanie do učiteľov? neuveriteľné. Ja som o tom ešte ani nepočula a vy už zase bezdôvodne útočite. Myslíte si, že ak sa to aj schváli, že budú učitelia doma len tak? buď budú v práci alebo si budú musieť vziať ďalšie dni dovolenky, resp. náhradné voľno. Neviem prečo máte stále potrebu nadávať. My o tom nerozhodujeme.
@anonym_878bc3 tak zas je rozdiel byť v škole keď je škola plná žiakov a iné keď je škola prázdna. Ktorí zamestnanci sú v práci keď tam nie je nikto ani nejde výroba ?
@anonym_878bc3 tak zas je rozdiel byť v škole keď je škola plná žiakov a iné keď je škola prázdna. Ktorí zamestnanci sú v práci keď tam nie je nikto ani nejde výroba ?
@anonym_d09358 určite s tým máš bohaté skúsenosti, že? alebo si len myslíš, že sa tam ideme pokusať od nudy? veď poďte všetci k nám, aký problém? budete sa mať rovnako skvelo a nebudete sa musieť rozčuľovať 🤷♀️ otázka znie - a môžu učitelia za to, že sú prázdniny a oni musia byť v škole, keď tam nie sú žiaci? opäť sa pýtam, viete, že my o tom nerozhodujeme? a že majú politici prázdniny, to vám nevadí? herci? ....
Podla mna termin prazdnin nezmenia uz, ale najdu sa skoy, kde daju na tie 2 dni riaditelske volno. Dufam, ze nasa skola nie. Toho volna maju toooolko. Rodicia musia riesit, co s detmi. Niektori sa volnu potesia, ale pre niektorych je kazdy den navyse velky problem.
Tak to dúfam, že skončia už v piatok. Načo by išli ešte ten ďalší týždeň.
@tilly tak ty máš asi voľna habadej. A co my, ostatné matky?
Dúfam, že nič neskrátia. Prázdnin je viac ako treba.
Dúfam, že to tak bude.Sediet v tom teple načo?už 2 dni je tam toho
U nás na škole sa zatiaľ nič také nespomína. Ale je pravda, že čoraz častejšie už na konci roka nie je veľa detí v škole. Počkajú na uzavretie známok, na fotku a idú na dovolenky. Vysvedčenie prídu zobrať babky alebo si pre neho prídu cez prázdniny, keď sú učitelia v škole😉Riaditeľské voľno si myslím, že skôr budú mať školy so žiakmi, ktorí sú na internátoch. Mne osobne je to jedno, v škole budem tak, či tak. A či budem s deťmi alebo bez aj tak bude, čo robiť.☺️
@anonym_autor My máme svoje termíny, česi s tým nemajú nič spoločné. Podľa môjho názoru by deti mali chodiť do 30.6. normálne do škôl, veď aj tak majú za celý školský rok prázdnin dosť, vrátane tých dvojmesačných a človeku to bodne, keď si môže od detí oddýchnuť alebo im vyslovene nemusí vybavovať opatrovanie na čas, čo nie je doma.. avšak to, že sa deti posledné dni neučia neovplyvním 😂.
u nas bude riaditelske volno, vieme to uz je to potvrdene. Ale dovtedy este aj minister skolstva moze dat odporucanie na take prazdniny. Si predstavte, ze ziaci SŠ co byvyju na internate sa budu terigat vlakom na tie 2 dni, z internatu ich mozno vyhodia v piatok,... aj take sa stava
@alenamihal realne??? Podte na jeden den na nase miesto, sest hodin, dozor, ani ist na ten hajzel s prepacenim nemate kedy ist! Keby tie prazdniny neboli, tak to nikto nerobi! Lebo je to extremne psychicky vycerpavajuce...taketo komentare ma vytacaju dobiela..

@anonym_autor rôzne krajiny majú rôzne termíny prázdnin. A my máme svoje.