Kto sa hlási na štúdium matematiky v Banskej Bystrici?
Je tu niekto, kto sa hlási od septembra na rozširujúce do Banskej Bystrice na matematiku? Neviete ako prebieha výuka? Ďakujem
Dobry den prave o tom rozmyslam, ale asi áno. Hladam tiez niekoho kto bude chodit.
Odkiaľ by ste cestovala? Ja od Kežmarku.
@prochazkovasonia To je z opacnej strany, ale v poriadku. Ja zrejme pojdem, mozeme si napisat alebo byt v kontaktu pred prednaskou ...
Samozrejme len mam obavy z narocnosti no uvidime uz mate podanu prihlasku a robia sa aj primacie pohovory mikde som sa nedocitala o tom
To je treba podat prihlasku, asi nic viac. A az to bude aktualne, poslu info ohladom rozvrhu a platenia. Tiez mam obavy, ze to bude tazke.
Dobrý deň prajem, ja som práve skončila rozš.studium matematiky v Ostrave. Stalo sa v januari 2024, že k nam preslo 16 studentov z BB. 5 koncilo teraz so mnou, a zvysok 11 su v 1.rocniku, neviem presne čo sa stalo,ale vraj niečo vážne.
štúdium v ČR plne akceptuju na SR, nakolko maju štáty podpísanú dohodu.
V Ostrave prebieha studium pocas semestra 3krat, piatky poobede, stúdium je 2ročné. Reakreditovali študium, povyhadzovali nezmyselne veci. Za mna super studium. Rozsir.robia vyse 20rokov.
@majorosovalucia dakujem za tip. Ja teda este musim s rozsirujucim nejaky ten rok pockat, ale aspon viem ze potom sa mam okrem BB, NR, BA zamerat aj na Ostravu, to by ma doteraz ani nenapadlo.
Chcem sa opytat na rozširujuce vzdelanie Matematika v BB ako casto a ktory den boli prednasky ak ste tam studovali
Ahoj , prosím Ťa nastúpila si na štúdium? Chcela by som sa opýtať viac ... tiež som od Kežmarku
@majorosovalucia dobrý deň, písala som Vám súkromnú správu ohľadom rozširujúceho štúdia matematiky v Ostrave, ďakujem
@kaktusik007 dobry den prajem,pisala som vyssie.Studium v Ostrave je hlavne pristuoom lepsi.2roky studia.Uznavaju papier bez problemov o ukonceni,nerobi sa ziadna skuska navyse po ukonceni ani nic podobne.V pripade zaujmu o studium sa obratte na dekanku p.Vaclavikovu,je to Slovenka zijuca tam a predtym bola veducou kat.mat.Ked som studovala,minuly rok januar prestupilo k nam 16ludi z BB,5 do 2.rocnika,uznali im vela skusok,nieco dorabali.Koncili sme spolu.
@kaktusik007 za semester su 2skusky,len v LS 2.rocnika su 2skusky.Potom zaverecna skuska,zav.praca.Pocas semestra su 3stretnutia,nie su povinne.
Skusky su prezencne,niektori vyzaduju aj teoriu,niektori len priklady.
@kaktusik007 opravujem za semester 3skusky.V letnom sem.2rocnika 2skusky.
@majorosovalucia teraz to pozeram podrobnejsie --- v cechach maju rozdelene ucitelstvo pre zakladne skoly a pre stredne? lebo u nas je to vsetko spolu.... Ty ucis na Slovensku?
@kaktusik007 ucim na SK,my musime ist na 2rocne studium.U nas to nie je zavedene ako v CR.
Moznost studia rocneho len pre ZS.Atd.
Dobrý deň prajem, ja som práve skončila rozš.studium matematiky v Ostrave. Stalo sa v januari 2024, že k nam preslo 16 studentov z BB. 5 koncilo teraz so mnou, a zvysok 11 su v 1.rocniku, neviem presne čo sa stalo,ale vraj niečo vážne.
štúdium v ČR plne akceptuju na SR, nakolko maju štáty podpísanú dohodu.
@majorosovalucia do 1.rocnika nás prešlo 16. Do 2.rocnika 5.
@majorosovalucia do 1.rocnika nás prešlo 16. Do 2.rocnika 5.
@luciakardosova zdravím, môžem sa opýtať na dôvod takéto veľkého odlivu? pýtam sa z dôvodu, či mám zmysel skúšať to v BB alebo vôbec. Ďakujem.
@luciakardosova zdravím, môžem sa opýtať na dôvod takéto veľkého odlivu? pýtam sa z dôvodu, či mám zmysel skúšať to v BB alebo vôbec. Ďakujem.
@mandy625 prístup, zmeny počas štúdia. BB nikdy viac. Ani fyziku tam nejdem.

gjgt ?