Lekárska Fakukta UK prijímačky 2025
Ahojtee, písali ste už toho roku prijímačky na LF UK? Aké to bolo?
Ak sa bavime o lf uk v ba tak tie boli v sobotu. Existuju k tomu otazky ale niektore priklady vraj boli troska ine ako v testovniciach.
Dcéra pisala aj na vseo aj na zubne. Uz su aj vysledky, ale nie hranica prijatia.
@vavjaj hranica bude podľa toho, koľko ludi prijímajú. Aj majú prijať 350, tak to bude okolo toho miesta, kolko majú bodov. Minulý rok posúvali hranicu tuším 2x smerom dole a brali aj na odvolanie.
aj my už netrpezlivo čakáme...
@felycity prosim Vás koľko trva príprava na medicinu? Od kedy by sa mal začať človek učiť tie otázky z testovnice?
Pokial viem scio boli vseobecne + prijimacky ( test z bio a z chem) to sa zaratava + bonifikacia napr ak ma niekto angl bilingval( moja ma nemecky a to fakulta neuznava 😏). Priprava, to je tazko, lebo subezne aj do skoly sa musela a musi ucit, dcera sa priebezne ucila, ale hovorila, ze treba aj rozumiet tomu najma tym vypoctom, co je na chemii.
Pokial viem scio boli vseobecne + prijimacky ( test z bio a z chem) to sa zaratava + bonifikacia napr ak ma niekto angl bilingval( moja ma nemecky a to fakulta neuznava 😏). Priprava, to je tazko, lebo subezne aj do skoly sa musela a musi ucit, dcera sa priebezne ucila, ale hovorila, ze treba aj rozumiet tomu najma tym vypoctom, co je na chemii.
@felycity a k tým bodom, čo dcéra po prijímačkách dostala...to je iba za ten test bio+chem?
@felycity a chystá sa ešte niekde ísť písať prijímačky?
Dcera ya zacala ucit v októbri, alw biolu uz vedela zo starých testovnic, tam sa len tu genetiku co doplniki. Miesto rastlin doucilA, ale makala neskutočne, hkavne posledne mesiace nonstop sa ucila denne 8 hodin.
tak jeden hovorí, že iba test a druhý aj scio všeobecné predpoklady...sú v tom dobré zmätky...🙂
Dcera ya zacala ucit v októbri, alw biolu uz vedela zo starých testovnic, tam sa len tu genetiku co doplniki. Miesto rastlin doucilA, ale makala neskutočne, hkavne posledne mesiace nonstop sa ucila denne 8 hodin.
@vavjaj ahoj, pamatas si ma 😉 dcerka ide na prijimacky na lf uk? Myslela som, ze ide do Brna, ci by radsej ostala na SK?

Prijimacky budú jedny q to v júni vždy to tak je. A nie sú najľahšie.