Máte skúsenosti s Vysokou školou v Sládkovičove?
Dobe deň, máte skúsenosti z Vysukou školou v Sládkovičove ? Chcem si spraviť výšku popri práci a aké máte skúsenosti či je ťažká alebo tak nejaké info od ľudí ktorý tam chodili alebo chodia a ako je to z praxou keď pracujem ako Policajt či sa to ráta, ďakujem
Viem len to, ze absolventov z takychto pofidernych sukromnych skol neberu, uprednostia zo statnej skoly
Zaplatena skola, to si presne dorabaju policajti, aby mali titul a vyssie platy. Vysunute pracoviska mali vzdy tam, kde si cely urad potreboval podorabat tituly kvoli platom.
Ja mám 2 vysoké školy. Obe som zvládla popri rodine a práci. Avšak plne Ti rozumiem a pokiaľ máš kariéru a potrebuješ iba titul, tak neváhaj. Kamaráti z policajného zboru si presne túto školu robia a teda nedá sa to porovnať s tým, čo som do toho musela vložiť ja 😀. Väčšinu majú online, reálne v škole boli iba počas skúškového, učiť sa neučili… zvládli ako nič
S takouto skolou by som sa hanbila si ten titul pisat pred meno.
to aký titul je po skončení školy? Ing?
kámoška si robila vš soc. prácu. robí tu istú robotu ako aj pred školou - žeriavničku.
kámoška si robila vš soc. prácu. robí tu istú robotu ako aj pred školou - žeriavničku.
@anonym_3566a3
podľa mňa Mgr.
Mgr.
@anonym_3566a3 A to sa oplati😄😃
O štúdium na takejto škole by som rozhodne nestala...na škola má dosť pochybnú kvalitu. Tak ale do štátneho sektoru je evidentné jedno - tak sa dôraz na kvalitu vzdelania nikdy nekládol. Len myslí aj na budúcnosť, ak raz odídeš od polície, ten titul ti bude na dve veci.
Viem len to, ze absolventov z takychto pofidernych sukromnych skol neberu, uprednostia zo statnej skoly
@anonym_95fb72 keby si aspon netrepala....
O štúdium na takejto škole by som rozhodne nestala...na škola má dosť pochybnú kvalitu. Tak ale do štátneho sektoru je evidentné jedno - tak sa dôraz na kvalitu vzdelania nikdy nekládol. Len myslí aj na budúcnosť, ak raz odídeš od polície, ten titul ti bude na dve veci.
@aleveddobre až raz odíde od polície bude mať parádny výsluhový dôchodok.
A štátny sektor sú aj univerzity vrátane UK, štátne nemocnice atď.
@anonym_95fb72 podľa toho asi na akú pozíciu,nezovseobaecnovala by som to ..
@aleveddobre až raz odíde od polície bude mať parádny výsluhový dôchodok.
A štátny sektor sú aj univerzity vrátane UK, štátne nemocnice atď.
@zeldia tak to si zavalila perlu💩🙉univerzity su bezne verejny sektor. V nemocniciach mas tiez miš-maš.nastuduj si rozdiel medzi statnym.a verejnym sektorom..
@anonym_3566a3 😆
@aleveddobre nikto sa ju nebude pytat aku skolu vystudovala, staci ak napise titul a je jedno z akej oblasti.V dnesnej dobe aj novinar robi uctovnika.
ja som mala dvoch kolegov v štátnej správe s touto školou, v parlamente ich je tiež niekoľko
@aleveddobre nikto sa ju nebude pytat aku skolu vystudovala, staci ak napise titul a je jedno z akej oblasti.V dnesnej dobe aj novinar robi uctovnika.
@anonym_829284 no na polícii a v štátnej správe určite nie... Lebo tam môžeš byť úplne nemehlo. A podľa toho to tam aj vyzerá. Skús sa ale uchádzať o slušnú pozíciu v slušnej firme a uvidíš. Ja pracujem v školstve a dokonca aj tam riaditelia si niektorí vyberaju a situáciu poznám z viacerých škôl. Niekde sú radi že niekto s odborom príde a je jedno ok odkiaľ a niekde sa pozerajú aj z akej školy. Napríklad Ambis a podobne skvosty - o tých ani nekopnu. Alebo KU - detašované pracovisko Levoča pred pár rokmi.

Vysoká škola v Sládkovičove …to už len bude prenáramne kvalitná výuka. Takúto školu urobí aj bača Jano z Ocivej, ked si od ovečiek odskočí