icon

Máte skúsenosti s Vysokou školou v Sládkovičove?

finis77
6. apr 2026

Dobe deň, máte skúsenosti z Vysukou školou v Sládkovičove ? Chcem si spraviť výšku popri práci a aké máte skúsenosti či je ťažká alebo tak nejaké info od ľudí ktorý tam chodili alebo chodia a ako je to z praxou keď pracujem ako Policajt či sa to ráta, ďakujem

anonym_d3a9a3
6. apr 2026

Vysoká škola v Sládkovičove …to už len bude prenáramne kvalitná výuka. Takúto školu urobí aj bača Jano z Ocivej, ked si od ovečiek odskočí

anonym_95fb72
6. apr 2026

Viem len to, ze absolventov z takychto pofidernych sukromnych skol neberu, uprednostia zo statnej skoly

anonym_98b4d1
6. apr 2026

Zaplatena skola, to si presne dorabaju policajti, aby mali titul a vyssie platy. Vysunute pracoviska mali vzdy tam, kde si cely urad potreboval podorabat tituly kvoli platom.

felinda
6. apr 2026

Ja mám 2 vysoké školy. Obe som zvládla popri rodine a práci. Avšak plne Ti rozumiem a pokiaľ máš kariéru a potrebuješ iba titul, tak neváhaj. Kamaráti z policajného zboru si presne túto školu robia a teda nedá sa to porovnať s tým, čo som do toho musela vložiť ja 😀. Väčšinu majú online, reálne v škole boli iba počas skúškového, učiť sa neučili… zvládli ako nič

anonym_6ebd28
6. apr 2026

S takouto skolou by som sa hanbila si ten titul pisat pred meno.

anonym_3566a3
6. apr 2026

to aký titul je po skončení školy? Ing?
kámoška si robila vš soc. prácu. robí tu istú robotu ako aj pred školou - žeriavničku.

mondolina
6. apr 2026
@anonym_3566a3

kámoška si robila vš soc. prácu. robí tu istú robotu ako aj pred školou - žeriavničku.

@anonym_3566a3
podľa mňa Mgr.

mondolina
6. apr 2026
@anonym_3566a3

Mgr.

anonym_6ebd28
6. apr 2026
@anonym_3566a3

@anonym_3566a3 A to sa oplati😄😃

aleveddobre
6. apr 2026

O štúdium na takejto škole by som rozhodne nestala...na škola má dosť pochybnú kvalitu. Tak ale do štátneho sektoru je evidentné jedno - tak sa dôraz na kvalitu vzdelania nikdy nekládol. Len myslí aj na budúcnosť, ak raz odídeš od polície, ten titul ti bude na dve veci.

anonym_8aaefb
6. apr 2026
@anonym_95fb72

Viem len to, ze absolventov z takychto pofidernych sukromnych skol neberu, uprednostia zo statnej skoly

@anonym_95fb72 keby si aspon netrepala....

zeldia
6. apr 2026
@aleveddobre

O štúdium na takejto škole by som rozhodne nestala...na škola má dosť pochybnú kvalitu. Tak ale do štátneho sektoru je evidentné jedno - tak sa dôraz na kvalitu vzdelania nikdy nekládol. Len myslí aj na budúcnosť, ak raz odídeš od polície, ten titul ti bude na dve veci.

@aleveddobre až raz odíde od polície bude mať parádny výsluhový dôchodok.
A štátny sektor sú aj univerzity vrátane UK, štátne nemocnice atď.

barborab1411
6. apr 2026
@anonym_95fb72

@anonym_95fb72 podľa toho asi na akú pozíciu,nezovseobaecnovala by som to ..

anonym_4f03bd
6. apr 2026
@zeldia

@aleveddobre až raz odíde od polície bude mať parádny výsluhový dôchodok.
A štátny sektor sú aj univerzity vrátane UK, štátne nemocnice atď.

@zeldia tak to si zavalila perlu💩🙉univerzity su bezne verejny sektor. V nemocniciach mas tiez miš-maš.nastuduj si rozdiel medzi statnym.a verejnym sektorom..

anonym_95fb72
6. apr 2026
@anonym_3566a3

@anonym_3566a3 😆

anonym_829284
6. apr 2026
@aleveddobre

@aleveddobre nikto sa ju nebude pytat aku skolu vystudovala, staci ak napise titul a je jedno z akej oblasti.V dnesnej dobe aj novinar robi uctovnika.

alenka58
7. apr 2026

ja som mala dvoch kolegov v štátnej správe s touto školou, v parlamente ich je tiež niekoľko

anonym_2b0ed7
7. apr 2026
@anonym_829284

@aleveddobre nikto sa ju nebude pytat aku skolu vystudovala, staci ak napise titul a je jedno z akej oblasti.V dnesnej dobe aj novinar robi uctovnika.

@anonym_829284 no na polícii a v štátnej správe určite nie... Lebo tam môžeš byť úplne nemehlo. A podľa toho to tam aj vyzerá. Skús sa ale uchádzať o slušnú pozíciu v slušnej firme a uvidíš. Ja pracujem v školstve a dokonca aj tam riaditelia si niektorí vyberaju a situáciu poznám z viacerých škôl. Niekde sú radi že niekto s odborom príde a je jedno ok odkiaľ a niekde sa pozerajú aj z akej školy. Napríklad Ambis a podobne skvosty - o tých ani nekopnu. Alebo KU - detašované pracovisko Levoča pred pár rokmi.