Pedagogické minimum - pomoc s prípravami
Prosím niektorá študovala pedagogické minimum. Mám problém s prípravami som študentkou popri zamestnaní 1rocnik, keďže nám to ani nestihli vysvetliť prešli sme na dištančné mala som. Jednu hodinu Nič poriadne nestihla s nami prebrať už odovzdať 12priprav prosím nemá niektorá mi poslať nejaké svoje prípravy od ktorých by som sa odrazila pripadne aj niečo s nich použila skúšam to doma ale stále mam pocit ze to nieje dobre tak ako zo ma byt. Ďakujem. Za každú prípravu, radu. Pripadne viem aj mail poskytnúť
@fanfi ja mam pedagogicke minimum, lenze... na technickej univerzite, nerozumiem ako funguje minimum ak nemas vysku, ale u nas to bolo tak, ze ucitelia, ktori nas ucili, mali ako podklady pre nas svoje skripta + odporucania co si prejsť, takže neviem ako mas tak trosku "hadat" co sa ucit, alebo ci existuje nieco vseobecne, to vam vobec nedali nejake usmernenie co si pozriet?

@fanfi ahoj ,mohla by som sa opýtať kde študuješ? A robíš po vs pedagogické minimum alebo po strednej? Mala si aj prijímačky ?