Poraďte anglickú hru pre deti
Ahojte. Chcela by som sa spýtať či náhodou nemáte niektorá skúsenosti z učením detí ( predškolákov) v škôlke. Ja tam idem dnes na skúšku a mala som si pripraviť nejakú hru alebo aktivitu, no mám z toho trochu stres pretože neviem ako také deti vnímajú a čo je pre nich vhodné ( nemám vyštudovanú pedagogiku, ale angličtinu). K dispozícií mám kartičky s využitím zámen ( is, a, the) a pár slovies vo vete, no neviem akou hravou formou to "odučiť". Týmto Vás prosím o radu. Ďakujem pekne 🙂
my sme este na zakladnej skole v prvom a v druhom rocniku nemali anglictinu normalne ale ako keby "povinny" kruzok kde sme vsetci chodili a tam sme tiez skor take veci ako farby rozoberali, mozno zvieratka a taku zakladnu slovnu zasobu 🙂
Ak tam este pojdes tak sa skor zameraj na take zakladnejsie veci ako ti pisali baby, zamena a doplnanie do viet nie je nic pre skolkarov kedze este nevedia citat
Ďakujem za rady 🙂
A zabudla som povedať že je to súkromná bilinguálna škôlka...takže farby už dávno vedia

ked chodil syn do MS, tak zamena sa neucil, to sa uci az v skole, ale ucil sa zvierata, farby, cisla, ....