Prešovská univerzita v Prešove - zápis predmetov
Ahojte, ako bude prebiehať zápis predmetov pre budúcich prvákov? ( fakulta zdravotníckych odborov )
Kde nájdem info o zápise predmetov?
Na zápise len vraveli že to máme priniesť na študijné oddelenie ale neviem dokedy. Neviem ako to mám urobiť ak mi v mais nejde vybrať predmety
Ahoj , mne v Maise píše že zápis bude dostupný od 8.9, tiež mi nikde nič neprišlo, žiadne info, len som si preštudovala univerzitnú stránku a pravidelne kontrolovala Mais. V podstate si len odklikaš povinné, povinne voliteľné predmety a voliteľné aby si mal dostatok kreditov, tuším 30na semester treba.
@kika03323 Ahoj, tak ten dátum som si nikde nevšimla. A aj vy máte doniesť vytlačený zapísaný list predmetov na študijné oddelenie?
Ahoj, popravde som zmätená jak to je, lebo keď som pozerala Mais predvčerom písalo to tam a včera tam už opäť nič také nebolo. Ale predpokladám že všetko také začne buď po tej odstávke alebo po prvom dni.
@kika03323 ja tam o zápise nič nemám😁akurát nám vraveli že to donesieme 😃 stále to kontrolujem a nič
@kika03323 dosť zvláštne. Aké druhé kolo 😂 Idem pozrieť mais no mne tam nič také nepísalo
Navrhujem to aj tak kontrolovať pravidelne a keď aj že by nie, snáď nám dajú trošku viac info toho 12.-13. priamo tam.

Ti nedali vedieť ? Určite ti museli buď v liste napísať pokyny. Alebo keď si bola na zápise tam sa to väčšinou rozoberá. Skús kuknúť aj stránku.