Rozširujúce štúdium - primárne vzdelávanie
Ahojte zienky, prosim Vas, ak viete niektora..pocula som, ze rozsirujuce studium ucitelstva pre primarne vzdelavanie sa v ramci Slovenska uz tri roky nikde neotvorilo. Je to pravda?!😯
Bola by to pre mna velmi neblaha situacia, pretoze si ho potrebujem (a velmi tuzim) spravit. Som si naivne myslela, ze kazdy rok sa otvara minimalne v BA urcite. Ako pocujem tak asi nie😔
Ako to je? Studovala ste niektora za posledne tri roky? Ak ano, kde?!
Dakujem❤️
Jezisi dakujem🙏 Uz mi jedna pisala ze otvaraju normalne. A beru vsetkych alebo obmedzeny pocet? Lebo jedna u nas na skole mi tvrdila ze neotvarali (netusim ako na to prisla) a preto sla studovat od septembra vsetko od zaciatku, kde semester dialkovo stoji 650€... musim sa jej povypytovat.. Ach odlahlo mi ani nevies ako. Ak sa ta mozem spytat, je to v ba narocne? Chcem ist urcite tam. Citala som aj fora, je to 4-5 dni, ci ako casto pocas semestra sa stretavate? Net sledujem, len minuly rok som sa nestihla prihlasit.
@jankaovecka prosím študujem? Resp. Kde? Ja tiež zháňam rozširujúce štúdium primárnej pedagogikya píšu mi, ze neotvaraju🙄
@dida0702 jezisi nestras! neotvaraju? A kde?! Ja som poslala prihlasku vo februari a prisla mi automaticka odpoved, ze sa ozvu niekedy maj/jun. Posielala som na Uk do Ba. Kam si pisala? Komu?
@jankaovecka drzim palce 🙂 este musim prist nato ako vypisem tu prihlasku akosi mi to v mobile nejde.
@22lenka222 ahoj, ale ja nejdem cez ipv, idem cez UK v BA ako jedina univerzita otvorila teraz v ziline tusim, uz mi prisli aj papiere nastupu
@afronikaa aha, ale prihlášku si asi posielala dávnejšie, lebo ja som písala aj do BA koncom mája a prihlášky už nezbierali
@22lenka222 lebo ipv neotvaralo tusim ani minuly rok, ani tento, tak ma nastvali, tak chytro hladala dalej
Ahojte! Som tu nová, čo sa týka registrácie...bola by tu niekto, kto by ma/mala skúsenosti o rozširujúcom vzdelaní SJaL na FF UKF v Nitre? Vopred ďakujem...
Ahojte. Prosím je tu niekto online, čo chodíte na rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky UMB? Prosím
@afronikaa ahoj,pozdravujem Ťa. Môžem sa opýtať,ty si už ukončila rozširujúce štúdium UK v Žiline?Mohla by som sa ta niečo popýtať?

Ahoj 🙂 určite sa otvára každým rokom...
Ja som teraz v druhom ročníku rozsirujuceho štúdia na FF UK 🙂 čo viem tak nás ročník minulý rok otvárali aj v iných mestách ako pobocky.
Pozri na nete na stránke UK ;)