Skúsenosti a podmienky štúdia na policajnej akadémii
Ahojte, už dlhšie sa pohravam s otázkou policajnej školy. Ale našla som pár veci ktoré sú mi nejasne. Mám síce okuliare ale kvôli tomu že práca mi pc mi zaťažuje oči a mám cylinder inak by som ich nemala. Ale čo ma najviac znepokojuje nakoľko mám rodinu a manžela naozaj musím byt na internáte? Nemôžem v danom meste denne dochádzať? Aké sú teraz podmienky? Pezinok/Bratislava ma niekto skúsenosti s pohovorom? Ako to cele funguje? Budem rada za vaše odpovede 🙂
akadémia je vysoká škola, stredná škola PZ je pomaturitné štúdium ukončené maturitou. Najprv si treba ujasniť toto.
akadémia je vysoká škola, stredná škola PZ je pomaturitné štúdium ukončené maturitou. Najprv si treba ujasniť toto.
@anonym_b134fb podstate som myslela sa prihlásiť i prácu na polícii, videla som že je potrebné absolvovať po skúškach a všetko tých 12mesiacov školy. To som chcela vedieť či je možné dochádzať alebo musím byt na internáte 🙂
@ibrunova
@anonym_b134fb podstate som myslela sa prihlásiť i prácu na polícii, videla som že je potrebné absolvovať po skúškach a všetko tých 12mesiacov školy. To som chcela vedieť či je možné dochádzať alebo musím byt na internáte 🙂
@ibrunova
@barbora4163 škola trvá 8 mesiacov a býva sa na intráku, na víkendy domov.
@barbora4163 škola trvá 8 mesiacov a býva sa na intráku, na víkendy domov.
@ibrunova nieje ani možnosť ísť domov?
@ibrunova nieje ani možnosť ísť domov?
@barbora4163 ako by si dochádzala do Pezinka? Denne?
@ibrunova áno 🙂
@barbora4163 ked byvas blizko da sa dochadzat aspon kosice to takto mali aby usetrili postele pre tych co to mali dalej
Ale teraz myslim, ze jedna cast je prave v ke lebo bratislava preraba intraky
@barbora4163 ked byvas blizko da sa dochadzat aspon kosice to takto mali aby usetrili postele pre tych co to mali dalej
Ale teraz myslim, ze jedna cast je prave v ke lebo bratislava preraba intraky
@anonym_390dcf jedni sú v Pezinku a druhí v Košiciach
@anonym_390dcf jedni sú v Pezinku a druhí v Košiciach
@ibrunova to uz deaily neviem ale viem len to, ze uz cast zo zapadu byva v kosiciach pre prerabky

Myslíš akadémiu alebo strednú školu pomaturitné štúdium? Akadémia je jediná VŠ v BA, stredné školy máš v PK a KE. Na stredné školy sa dá dochádzať minimálne v KE to bolo za mojich čias možné. Čo sa týka BA neviem. A funguje to tak pošleš žiadosť o prijatie do PZ, životopis urobíš prijímačky fyzické testy, psychologické testy, pohovor, zdravotnú prehliadku a keď všetkým prejdeš ťa prijmu. Na akadémii je to podobné s tým, že tam máš navyše ešte vedomostný test.