icon

Skúsenosti so štúdiom ošetrovateľstva na VŠ sv. Alžbety?

zvedava_deva
25. mar 2026

Ahojte, tento rok končím strednú školu (bilingválne gymnázium) a medzi odbormi ktoré by som rada študovala patrí aj ošetrovateľstvo. Keď som si pozerala možnosti, tak som našla túto školu. Po bakalárskom štúdiu by som určite pokračovala ďalej a zamerala by som sa na inštrumentárku, detské oddelenie,... uvidím čo by ma zaujalo. Problém je ten, že na tú školu som počula viac zlého ako dobrého. Aké máte prosím skúsenosti? (hlavne ohľadom praxe, skúšok, dennej návštevy školy,... a všetkého podstatného).
PS: Viem že existuje veľa ďalších škôl kde sa dá študovať ošetrovateľstvo, no buď sa mi prelínajú termíny alebo sa nestíham zaočkovať,... keďže sa hlásim aj na iné zdravotnívcke odbory.

pr85
25. mar 2026

@zvedava_deva Skús SZU na Kramaroch. Je síce náročná, ale oplatí sa to. Žena študovala na sv. Alžbeta až do magistra popri práci a bola to taká lightova škola a dala sa zvládať.

zvedava_deva
autor
25. mar 2026
@pr85

@zvedava_deva Skús SZU na Kramaroch. Je síce náročná, ale oplatí sa to. Žena študovala na sv. Alžbeta až do magistra popri práci a bola to taká lightova škola a dala sa zvládať.

@pr85 tam sa dala podať prihláška do 28.2. ale ďakujem za radu