Štúdium na pedagogickej fakulte UMB v Banskej Bystrici
Ahojte je tu niekto kto sa chystá študovať na UMB v banskej Bystrici externe na pedagogickú fakultu?
Ja sa rozhodujem,medzi bb a rk.
Rk mam blizsie.
Ja mám strach či to zvládnem mám 2 detičky a už len keď vidím tie tezy z ktorých sa treba učiť na prijímačky tak neviem 😁 čítala som že robia aj deň otvorených dverí vo februári tak asi sa pôjdem pozrieť
Ja sa rozhodujem,medzi bb a rk.
Rk mam blizsie.
@anonym_5b67da ahoj ja sa tiež aktuálne odhodlavam ,ale skôr som naklonená RK mám to bližšie
@anonym_5b67da ahoj ja sa tiež aktuálne odhodlavam ,ale skôr som naklonená RK mám to bližšie
@smile1212 ja tiez koli vzdialenosti. A.vraj je to tam,lahsie ako v bb,,kamoska.mi vravrla
@smile1212 ja tiez koli vzdialenosti. A.vraj je to tam,lahsie ako v bb,,kamoska.mi vravrla
@snowflakenel to som aj ja počula .odkiaľ si ?
@snowflakenel to som aj ja počula .odkiaľ si ?
@smile1212 ja som z okoloa.ziliny a Ty? Ja zvazujem velmi, mala.som podanu prihlasku do BB, aj ma vzali, no nenastupila.som,,lebo som ptehotnela.a.bola.som pn. Ale.ten RK zvazujem velmi. Len potrebujem niekoho, kto mi da presnejsie info o studiu,,rozvrh a tak.....🙂 lebo na stranke skoly.rozvrh nie je. O rok nastupujem po rodicovskej do prace, takze aj tam sa musim dohodnut.
@smile1212 ja som z okoloa.ziliny a Ty? Ja zvazujem velmi, mala.som podanu prihlasku do BB, aj ma vzali, no nenastupila.som,,lebo som ptehotnela.a.bola.som pn. Ale.ten RK zvazujem velmi. Len potrebujem niekoho, kto mi da presnejsie info o studiu,,rozvrh a tak.....🙂 lebo na stranke skoly.rozvrh nie je. O rok nastupujem po rodicovskej do prace, takze aj tam sa musim dohodnut.
@snowflakenel ja z okolia DK .
Chápem ja tiež zháňam ale nikoho som nenašla kto by mi povedal čo ako..mne má mala v júli 3 roku takže od septembra do škôlky ide a mne treba novú prácu zháňať tak som zvedavá ako to skĺbiť...

@anonym_autor ahoj, ja by som chcela