Štúdium pedagogiky a vychovávateľstva externe v Ružomberku
Pedagogika a vychovávateľstvo o Ružomberok Katolícka univerzita - externa forma
Dobrý deň,prosím vás chodí niekto na tento študijný odbor do RK externe? Ďakujem krásne za odpoveď.
@lauraolivia ano ja chodím máte nejaké otázky?
@anonym_9ac83c ahoj. Mozes mi napisat do spravy info o studiu? Bola by som Ti vdacna, kedze sa zorhodujem, ci rk, alebo bb. ( rk zatial zvazujem koli tomu, ze to mam blizsie). Dakujem pekne🙂
@anonym_9ac83c Ahoj môžeš mi prosím napísať, ktoré dni je štúdium pri externej forme, odbor predškolská a elementárna pedagogika? Končím tento rok pedagogickú v Prešove a chcela by som ísť ďalej na Bc. ale externe. Ďakujem
@anonym_9ac83c Ahoj môžeš mi prosím napísať, ktoré dni je štúdium pri externej forme, odbor predškolská a elementárna pedagogika? Končím tento rok pedagogickú v Prešove a chcela by som ísť ďalej na Bc. ale externe. Ďakujem
@zuzi75 v piatok od obeda do vecera a v sobotu od rana. Ale vraj nie kazdu sobotu
@anonym_9ac83c ahoj, zdravím aj ostatné dievčatá, prosím Vás, mám doma dvoch drobcov z toho jeden ešte nechodí do škôlky, veľmi by mi pomohlo keby som vedela reálnu recenziu toho, či je výučba naozaj každý piatok aj sobotu? Musím to poriadne premyslieť ohľadom stráženia detí, takže budem veľmi vďačná a zároveň Vám prajem úspešne dokončenie, nech to ide ako po masle 🙂 Ďakujem
@anonym_9ac83c ja by som mala konkretne na pedagogiku a vychovavatestvo odbor treba doložiť aj logopédie vysetrenie alebo nie na stránke majú len pre elementárnu a specialnu