Štúdium UKF Nitra - Marketingová komunikácia a reklama
Ahojte, podávam si elektronickú prihlášku na UKF v Nitre, odbor Marketingová komunikácia a reklama. Treba teda potom prihlášku vytlačiť a odoslať na fakultu aj s potvrdenymi vysvedčeniami a životopisom, ak správne chápem? Ďakujem za odpovede
Ahojte, obnovujem tému nakoľko táto škola je na mojom zozname. Ste spokojné so štúdiom? Je to zaujímavé ? Náročnosť je aká? Vopred ďakujem ak sa rozhodnete mi odpobedat.
@frederika21 ahoj ja zacinam v nitre na ufk marketing a reklama od septembra (masmedialna komunikacia) externe a chcela by som sa spytat kde by som vedela najst povinnu literaturu? Nikde ja neviem dopatrat a chcela by som sa troska pripravit nato aby som vedela co ma caka 🙂 dakujem
@lenuskas23
Ahojte neštudujete niekto tento odbor externe ? Mgr. ? mala by som niekolko otazok
@aduuuuskaa ahoj! ja tiez! napis mi pls na instagram @duro_nova mozme sa s tym nejak spolu popasovat haha
@pauliniskoxdd ahoj rada napisem a budem rada ak si budeme vediet navzajom pomoct ale ja ig nemam zial
Ahojte baby aj mne by veľmi pomohli akékoľvek informácie bola by som vám moc vďačná ❤️🙏
Ahojte mám otázku na tie z vás ktoré študujete externe marketingovú komunikáciu a reklamu. Ako prebieha štúdium? Koľko dní do týždňa, aké časy? Dali ste to aj popri detoch? 🙏🏽🍀 prosim dajte vediet
Ahojte mám otázku na tie z vás ktoré študujete externe marketingovú komunikáciu a reklamu. Ako prebieha štúdium? Koľko dní do týždňa, aké časy? Dali ste to aj popri detoch? 🙏🏽🍀 prosim dajte vediet
@anonym_767656 ahoj, ja som študovala externe, minulý rok som končila, ale iba Bc som si robila, ďalej so už nešla, stačilo 🤣. Začala som študovať, keď mal syn 1,5 roka a skončila 5,5, keď mal. A dalo sa to zvládnuť. Chodili sme iba soboty od 8:30 do 13:30 trvalo vždy vyučovanie. Mali sme najviac 3 skúšky za semester. Škola ako odbor je fajn, má široký záber, ja už som počas školy sa uchytila okrajovo v marketingu, no viac som zabŕdla do žurnalistiky, kde stále pôsobím. Ale úprimne, stačilo mi to, som rada, že už mám po. Ja som chcela primárne predškolskú študovať, ale tie piatky boli pre mňa problém, tak som išla sem 🤣🤣.
@anonym_767656 Ahoj ja mám práve pred štátnicami mgr. Ako už niekto písal, aj my sme mali školu každú sobotu od 8:30 do 13:30. Bolo nás asi len 10-11 keď sme nastúpili v prváku, prvé vypadli spolužiačky mamičky a potom nasledoval zvyšok. Finálny počet, kto ide na štátnice sme 4 (teda uvidíme či sa podarí do deadlinu napísať diplomky). Ja som bc študovala dvojodbor (anj lingvistika + ekonomika a manažment) takže by som povedala, že som si zažila celkom náročné štúdium. Preto som sa aj rozhodla na marketing, chcela som to mať o čosi jednoduchšie, keď som videla, že kamošky na jednoduchej škole skončia v konečnom dôsledku s rovnakým titulom ako ja, čo som sa natrápila. Ešte som videla online, že tento odbor má takú povesť, že by ho dal každý. No druhý krát by som sa asi už zamyslela. Skúšok každý semester veľmi veľa, takmer z každého predmetu (mali sme tak 8+ predmetov každý semester). Testy, ústne, niektoré predmety aj kombinácia (že podmienkou dostať sa na ústnu bolo napísať test na 70%+). Taktiež kvôli AI teraz zaviedli opatrenia, že je veľmi náročné absolvovať predmety. Posledný semester odkedy to zaviedli sme mali čo predmet seminárka + ústna + niekedy aj test. Akože určite som sa niečo naučila, ale ozaj to bolo trápenia a trápenia popri práci. Nespala som poriadne od septembra minulého roku. Okolo práce do noci riešim školu (skúšky, seminárky, diplomka), vstávam o 4:30 aby som aj pred prácou mohla študovať, takže momentálne bežím tak na 4-5 hodinách spánku denne (mamičky možno zvyknuté na takýto režim ale ja bezdetná som teda vyšokovaná :D). Nesnažím sa odradiť, aha xy študentov zvládlo a skúsenosť je určite individuálna. Toto je len môj pohľad.
@anonym_767656 Ahoj ja mám práve pred štátnicami mgr. Ako už niekto písal, aj my sme mali školu každú sobotu od 8:30 do 13:30. Bolo nás asi len 10-11 keď sme nastúpili v prváku, prvé vypadli spolužiačky mamičky a potom nasledoval zvyšok. Finálny počet, kto ide na štátnice sme 4 (teda uvidíme či sa podarí do deadlinu napísať diplomky). Ja som bc študovala dvojodbor (anj lingvistika + ekonomika a manažment) takže by som povedala, že som si zažila celkom náročné štúdium. Preto som sa aj rozhodla na marketing, chcela som to mať o čosi jednoduchšie, keď som videla, že kamošky na jednoduchej škole skončia v konečnom dôsledku s rovnakým titulom ako ja, čo som sa natrápila. Ešte som videla online, že tento odbor má takú povesť, že by ho dal každý. No druhý krát by som sa asi už zamyslela. Skúšok každý semester veľmi veľa, takmer z každého predmetu (mali sme tak 8+ predmetov každý semester). Testy, ústne, niektoré predmety aj kombinácia (že podmienkou dostať sa na ústnu bolo napísať test na 70%+). Taktiež kvôli AI teraz zaviedli opatrenia, že je veľmi náročné absolvovať predmety. Posledný semester odkedy to zaviedli sme mali čo predmet seminárka + ústna + niekedy aj test. Akože určite som sa niečo naučila, ale ozaj to bolo trápenia a trápenia popri práci. Nespala som poriadne od septembra minulého roku. Okolo práce do noci riešim školu (skúšky, seminárky, diplomka), vstávam o 4:30 aby som aj pred prácou mohla študovať, takže momentálne bežím tak na 4-5 hodinách spánku denne (mamičky možno zvyknuté na takýto režim ale ja bezdetná som teda vyšokovaná :D). Nesnažím sa odradiť, aha xy študentov zvládlo a skúsenosť je určite individuálna. Toto je len môj pohľad.
@pauliniskoxdd my sme končili Bc 12 začínali sme 32 a ďalej na Mgr išla iba jedna a veruže je to záhul ten druhý stupeň.

@lenuskas23 ahoj. Ja idem tiež na tento odbor si pridávať prihlášku a tiež elektronicky, no nemusíš nič vytláčat a odosielať, normalne to vyplnís a odošles 🙂.