Totálne nezodpovedná dcéra
Ani neviem ako pomenovat moje trapenie,ale faktom je,ze moje problemy s dcerou sa neskoncili,ale nabrali vyssi level. 😖
Potrebujem,aby ste mi niekto poradili,ako zalozit sukromnu diskusiu,lebo to nechcem rozoberat verejne.Zaroven budem rada,ak sa tam stretneme ako matky s problematickymi detmi.
Kedze som tu dlhsie,tak asi mnohe tusite,co mi ta moja dcera nastvarala.
Takyto darcek ku dnu matiek odmietam...
Dakujem.
@ivka225 dakujem.
Mam zavareny mozog..a nevsimla som si
@anatalia77
neviem, co riesis, ale prajem ti, aby sa to doriesilo na tu spravnu cestu a aby bolo len dobre 🙂
@mima4 tiez dakujem
@anatalia77 ked si pozries hore tak pod tou hlavnou listou mas este jednu ze sukromne diskusie klikni na to tam sa ti zobrazia tie v ktorych si ty a je tam aj ikona vytvor novu sukromnu diskusiu a potom pridas ludi ...
pripadne ak chces tak ti to moze niekto zalozit ...
a k teme no ja mam tiez problemove dieta a aj skusenosti a aj sme si pisali co to o vasich problemoch .. mas to tazke hlavne pevne nervy a len tak vseobecne
niekedy sa proste neda inak len urobit kroky na ochranu seba svojej ostatnej rodiny aj pravne ak treba, a dcere povedat ze ak sa zmeni tak domov a vy ste pre nu ale pokial nebude ona akceptovat vas a vase poziadavky tak nech ide o dom dalej ..
@maznacik007 tiez dakujem
Ahoj no ja nastesti uz nejsem, ale muj bratr je opravdu problematicke dite. Ted uz 19- cti lety dospelak, ktery nedokaze mame doprat spokojeny a konecbe klidny zivot. Prave taky resime takovou dilemu, jelikoz kvuli nemu se mamince rozpada manzelstvi ☹
alebo mozes zalozit aj skupinu a dat ju ako sukromnu ... ak nebudes vediet ako kludne ti ju zalozim .. len tam musis dat na zaciatok troch moderatorov ... 😉
@cinkatko verim ti,aj dcerine problemy prispeli k mojmu rozvodu..
neviem čo sa stalo ale želám veľa šťastia.
ja mám síce ece malé deti ale v mojom okolí je jedna osoba ktorá má strašne "podarené " deti.
podľa mňa by jej a možno aj im pomohlo keby sa od nich odstrihne a nechá ich nech sa starajú sami keď sú takí hrdinovia. želám pekný deň a nech vám v živote svieti stále slniečko 🙂
@anatalia77
Takze pre vsetky matky s racionalnym pristupom:
Diskusia sa vola Nezodpovedna dcera.
Vopred vas upozornujem,ze clenov tejto skupiny si budem dokladne vyberat.Prosim,aby ste to respektovali.
@anatalia77 smiem poprosit pridat do tej diskusie???
@anatalia77 je mi to strasne lito. No mamka dela (?) chybu v tom, ze brachu proste nedokaze vykopnout (pracuje), ma o nej strach... On je vsak strasne chytry a vi jak na ni. Pekne ji vyuziva, co si budeme povidat. Pokud je tvoje dcera dospela, nemas vuci ni uz zadne povinnosti a mas plne pravo byt sobecka a konecne myslet sama na sebe a na svuj zivot. Jinak ti ze srdce preji aspon trochu pohodovy a krasny den matek.
@anatalia77 neviem najst tu diskusiu..je asi sukromna, ze? a to nevidime
@anatalia77 Odporucam ti este napisat staus do svojho fotoblogu, ze si zalozila takuto diskusiu. V prvom pripade to uvidia tvoji priatelia, potom aj ich priatelia, ked to niekto z tvojich priatelov likne. Mozes napisat, ze cez IP mozu poziadat o clenstvo. Ako zakladatelka temy, mas pravo pridat clenov a aj vylucit tych, ktori nebudu konat korektne... Ja ti zelam aby si nasla pomoc a podporu na tomto fore, aby sa vase problemy vyriesili ale mozes poziadat aj o odbornu pomoc psychologa. BUd na pedagogicko- psychologickej poradni niekde v blizkom okoli alebo sa poradit v skole s vychovnym poradcom aby vam niekoho doporucil. Na tychto pracoviskach su specializovani detski psychologovia. Alebo si nejakeho privatneho psychologa vyhladaj sama. Urcite pohlad z vonka a nejake rady odbornika budu uzitocne vo vasej situacii.
@mima4 poziadaj @anatalia77 o prijatie cez IP
@mima4 ano je sukromna.
@anatalia77 ak chces, tak mi posli pozvanku (?)
@mima4 pridala som ta. Vola sa to Nezodpovedna dcera.
@anatalia77 mozes ma pridat do skupiny? JA pracujem s problemovými detmi,
@svetluska82 pridala som ta..ak by nieco nefungovalo,daj vediet
@anatalia77 ja mam pubertalneho syna, mozem sa k vam pridat?
@anatalia77 pridala by si aj mna 🙂
@anatalia77 prosim o pridanie do skupiny. Dakujem 🙂
@anatalia77 ahoj môžeš aj mňa............mám 13r. syna 😉
ahoj aj ja mám strašné problémy s dcérou ,bude maturovať dúfam ale nie si v tom sama j som ju musela vyhodiť z domu -puká mi srdce ale nedá sa inak :( ak máš chuť prečítaj si môj príspevok v roď.problémy -Dcéra chodí z agresívnym chalanom
fu tak niesom na tom sama ale ja som to us vzdala vikopla som ju z domu
Prosím pridáte ma do skupiny? Ďakujem

Ako založiť súkromnú diskusiu? No neverila by si, ale treba v hornom riadku na tejto stránke kliknúť na text "Súkromné diskusie".