icon

UJPŠ v Košiciach

naduska007
19. jan 2022

Ahoj, chystá sa niekto tohto roku na pedagogiku ?v kombinacii niektorych predmetov ? Neviem aké si vybrať, chcela by som tu najjednochsšiu kombináciu 😉

mamina0078
19. jan 2022

ja sa síce nechystám ale najjednoduchšia je pre každého iná. Ten kto má talent na jazyky tomu veľmi nemusí ísť matika a naopak, niekto si vie zapamätať dejepis ľahko ako nejakú básničku, inému dáva väčšiu logiku nejaká biológia takže to na tvojom mieste by som si vyberala podľa toho, čo tebe počas celej ZŠ a SŠ sa najľahšie učilo a k čomu si mala najlepší vzťah. Ja napríklad kebyže idem na pedagogiku si vezmem jazyky, pri všetkom ostatnom by som sa viac trápila.

hruska91
19. jan 2022

Ahoj ja som mala fyziku a chémiu v kombinácii 🙂 pre mna bola toto cesta. Ale čo mám skúsenosť od spolužiakov - najľahšia im bola geo

naduska007
autor
19. jan 2022

@hruska91 uff, super presne nad geografiou som rozmýšľala, je mi tak najbližšie...už len k nej nie čo spojiť... Ja by som chcela externou formou, len ešte neviem či sa dá...

pininka1
19. jan 2022

Treba hlavne rozmyslat do buducna, aby si mala taku aprobaciu s ktoru ta aj budu chciet a budes vediet naplnit uvazok. Ak si das dve veci ktore sa na skole ucia raz za tyzden, alebo maximalne dvakrat budes mat neskor problem. Moja sesterka tak ma geografiu a biologiu. Urcite odporucam zobral si nejaky silny predmet so slabsim ako dva slabe.

naduska007
autor
19. jan 2022

@pininka1 tak matematiku u mňa v žiadnom prípade a slovenčina je veľmi ťažká aj keď teóriu vieš, ale použiť nevieš, tak to bude tiež u mňa problém, ale zvážim ešte 😁😉

naduska007
autor
19. jan 2022

@mamina0078 talent by som mohla využiť v hudobnej výchove, keďže trošku hram na gitare, ale o notách nemám ani šajnu 😁😆

thereisabear
19. jan 2022

A si si istá, že chceš v budúcnosti učiť? Prečo chceš ísť na pedagogiku?

naduska007
autor
19. jan 2022

@thereisabear lebo už pracujem ako asistentka učiteľa 15 rokov bez VŠ a až teraz som sa spamätala 😁🤷‍♀️