icon

VŠ pedagogika externe – ako prebieha výučba?

kyra3
26. mar 2026

Ahojte, mala by som záujem o štúdium špeciálnej pedagogiky alebo vychovávateľstva externe, buď BA alebo Nitra. Kvôli práca mi je ale dôležité vedieť, ako často prebieha výučba. Ďakujem 🙂

anonym_a648e5
26. mar 2026

Každú sobodu doobeda do cca 2 hod

kyra3
autor
26. mar 2026
@anonym_a648e5

Každú sobodu doobeda do cca 2 hod

@anonym_a648e5 Ďakujem, to je Nitra či BA?

kaktusik007
26. mar 2026

@kyra3 v NR - podla rozvrhu. Boli semestre, kde som bola 10x v sobotu na vyucovani a 6x v piatok, a rovnako boli semestre kde som 1x v piatok v skole a 3x v sobotu. Proste ake predmety si zapises, tak take mas... Ja som si vela zapisala v prvom rocniku, takze teraz v tretom mam naozaj veget. A potom su prednasajuci, ktori uz len z principu v sobotu do prace nepridu -- takze chces nechces, predmet mat musis, tak si beries dovolenku a ides v piatok do skoly 🙂 Prednasky su 08:15 - 15:15. Oficialne.

kyra3
autor
27. mar 2026
@kaktusik007

@kyra3 v NR - podla rozvrhu. Boli semestre, kde som bola 10x v sobotu na vyucovani a 6x v piatok, a rovnako boli semestre kde som 1x v piatok v skole a 3x v sobotu. Proste ake predmety si zapises, tak take mas... Ja som si vela zapisala v prvom rocniku, takze teraz v tretom mam naozaj veget. A potom su prednasajuci, ktori uz len z principu v sobotu do prace nepridu -- takze chces nechces, predmet mat musis, tak si beries dovolenku a ides v piatok do skoly 🙂 Prednasky su 08:15 - 15:15. Oficialne.

@kaktusik007 ďakujem, tak to je ešte celkom v pohode podľa mňa. Čo sa deje ak napr na sobotu mám program? Deti mi často vystupujú, len preto sa pýtam. Alebo ak ochoriem napr?

kaktusik007
27. mar 2026
@kyra3

@kaktusik007 ďakujem, tak to je ešte celkom v pohode podľa mňa. Čo sa deje ak napr na sobotu mám program? Deti mi často vystupujú, len preto sa pýtam. Alebo ak ochoriem napr?

@kyra3 tak zalezi od prednasajuceho... dosledky su bud ze budes mat extra pracu navyse alebo uz boli aj take ze si museli vymazat predmet, ak nechceli dostat Fx.