Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety
Ahojte. Je tu niekto, kto aktuálne studuje Osetrovatelstvo na Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety - externe studium?
Mám pár otázok ohľadom studia.
@monika35a aj ja som si posielala prihlášku tento rok,už sa neviem dočkať
Ale zatiaľ neviem nič ako často sa chodí do školy plus ja prax 😬 ak viete poradiť kľudne môžete aj mne napísať 🙂
Ahojte, prosím Vás, nemáte tu niekto vypracované štátnicove otázky na bakalárske štúdium? Študujem sociálnu prácu v Piešťanoch. Môj email je zuzanakorcova000@gmail.com Vopred ďakujem.
@modrykolibrik mozem rovnako aj ja súkromnú spravu co sa tyka skoly ako to tam funguje respektive ci je moznost aj denného studia
Viete mi niekto poradiť s prihláškový na akademicky rok 2024/2025.. vypisovala som už viacero prihlasok.. pri všetkých boli podmienky zrozumiteľné .. no pri tejto prihlášky na sv. Alžbetu odbor OŠ, neviem či mám vpisovať znamky do prihlášky + notársky overovať vysvedčenia. Budem vďačná za každú radu.
@mikaela1
@mikaela1
@jasmina232 nie je to pravda. Budú to 4 roky. Terajší prváci nastupovali s tým že štúdium trvá 3 roky a majú nakoniec 4. Dozvedeli sa to na zápise
@lilka5555 mne bolo povedané tak , a spolužiačky z nadstavby takto študujú od minulého roka oni mi to poradili sú na trojročnom štúdiu, na študijnom pred dvoma týždňami mi povedali, že mám takto vypísať ak chcem študovať tri roky
Ahojte, môžem pekne poprosiť súkromnú správu od niekoho kto študoval alebo študuje v BA ošetrovatelstvo na sv.Alžbete ?
Chcem si podať prihlášku na oš. ale neviem či do BA alebo do Skalice. Poyerala som,že je iba denné štúdium, ale ja som pracujúca. Kamoška tvrdí,že v Skalici to neberú tak prísne ako v BA ,ani tú prax.
Ďakujem 🙂

@monika35a ahoj ja studujem