Zvyšovanie vzdelania
Dobry večer. Potrebujem radu. Pracujem v socialnej oblasti za malý plat. Práca ma baví. Ale potrebujem zvýšiť prijem. Potrebujem poradit aký kurz/ štúdium by ste odporúčali, aby som si zvýšila vzdelanie, a tým do budúcna šancu na lepšie platenú prácu.
@jackiem__ ano,kludne. Ale ktore su dobre platene profesie? Také kde mi stačí kurz, večerná skola. A kde možem začat aj po 40 tke
napríklad vysoká škola, podľa toho, čo ťa baví , môžem napísať profesiu, ktorá je dobre platená, ale ak ťa nebude baviť, chápeš 🙂
tak potom prekladateľka, prekladanie úradných dokumentov, nejaké kurzy s jazykmi, už si si sama odpovedala 🙂
Pozri stránku ajtyvit.sk. Prelúskaj si to. Majú tam kurzy, kde ti po absolvovaní kurzu vedia nejaké firmy ponúknuť aj priamo prácu (neviem či teraz netrepnem, ale myslím, že jedna z nich je accenture?). Kurz sa tuším bola woman academy. Ale možno aj nie, už to bolo dávno, keď som to zvažovala.
@mikadooo majú to uvádzané, ale priame skúsenosti sú iné 🙂))) dve kamošky cez nich boli a teda Ta garancia práce znamenala, že ich poslali do spolupracujúcej firmy na pohovor (Ta firma ani nehľadala ani nikoho z ich celého kurzu neprijala😂). Ale bolo to už 4-5r dozadu tak neviem ako to je teraz. A Accenture by som obišla oblúkom, to len tak pomimo 😉)

čo tak zmeniť odbor a skúsiť niečo iné? 🙂