Aké je mať tri dcérky?
Ahojte, sú tu maminky troch dievčatiek? Dozvedeli sme sa že k nám pribudne tretia baba (najstaršia bude mať 4, mladšia 2 roky) a stále mi myšlienky lietajú aké to asi bude.. zatiaľ sme vo fáze kedy počúvame z okolia slovíčko NEVADÍ a asi čoskoro príde aj "muž bude zarábať iba na vložky" atď ale mne to je jedno snažím sa jedným uchom dnu druhým von 🙂
Zaujíma ma dynamika sestier medzi sebou, prípadne ak máte už väčšie dcérky, či bude naozaj puberta taká ťažká a tak podobne 😄
@ava987 isto super, uvidíš. Na reči ľudí sa vykašli, vždy si niečo nájdu. Akurát minule som si v obchode vypočula rozhovor dvoch žien, kde jedna bola už v pokrocilom štádiu tehotenstva a ta druha sa jej pýta, čo to bude. Ze chlapček. A ona jej na to povedala, nevadí, hlavne aby bol zdravý. To je také úbohé že až.
Poza chrbát počúvam často ako mužovi hovoria " nevadí, budete mať zatoch" . Ja sa nesťažujem ani on.
Mám 4 baby, 24, skoro 18, 13, 11. Sú dni kedy sa snažia vychádzať medzi sebou ( je ich žalostne málo) a potom len vojna. Všetky v puberte, teda okrem najstaršiej tá má už svoju rodinku.
Že je to úplne úplne jedno , tri baby , traja chalani , hlavne , že sú zdraví . Na ničom inom vôbec , ale že vôbec nezáleží ❤️
jooj super my sme tri...staršia sestra bola v detstve trochu vzdialenejsia od nás lebo 4r.rozdiel,mladšia ako moje dvojča o 1r.rozdiel vystrajali sme spolu...ale časom sa rozdiel vo veku vyrovnal...puberta super😃a teraz sme tu jedna pre druhú tak ako predtým a navždy ❤️
Mame 3 dcery (15r. 12r. 11r.) a pre mna ako pre zenu je to uuuuzasnee. Su to moje kamky, s kazdou si rozumiem, kazda je uplne ina, ale mame s kazdou svoj jazyk 😂😂 a ony medzi sebou v pohode, obcas konflikt, ale nic vazne. Je to magicke.
No, my máme tri. Najstaršia mala 8, mladšia 6, keď sa tretia narodila. V detstve boli, samozrejme, rozdiely, vyplývajúce z veku, najlepšie si rozumeli 1. a 3., teraz 2. a 3. (najstaršia má deti, teda aj iné povinnosti). Ale keď sú všetky s rodinami spolu, ako teraz na Vianoce, videla som, že sú parťáčky. Nikdy som sa však nesnažila umelo vyrovnávať konflikty medzi nimi, ani ich tlačiť k sebe, keď mali spolu nejaký problém (zbytočne to ešte hrotí situáciu a predlžuje konflikt, skúsenosť z manželovej rodiny).
Na margo hlášky o kráľovi a troch princeznách. Najstaršia to hneď odmietla. Predsa v každej rozprávke sú dve staršie sestry sprosté a škaredé, tak to teda nie 🙂. Ale je pravdou, že mám teraz "pri" sebe tri mladé ženy, o ktoré sa môžem oprieť.
@tenerifka
Pre mňa je to veľká výzva, ale veľmi sa teším. 🙂
@ava987 bude dobre , my sme boli najprv na nože , pretože keď jednej dovolila mama a druhej nie bolo zle , ale teraz vkuse sa ma pýtajú kedy prídem , či môžu ísť ku mne , mladšia ma dokonca líci , pretože mňa ro uz prestalo baviť 🙂😀 takže určite by som nemenila ani jednu

@ava987 my sme 3sestry a je to super , sme zohraté od malička 🙂