icon

Novorodenca a batoľa

Včera o 13:49

Ahojte , prosím približte mi ako to je pri dietati 2-3 roky a novorodenec čo sa týka hluku počas dňa? Ja este len plánujem druhe dieta, ak sa zadari tak by som privitala cim skor, ale ked vidím toho môjho doma kolko kriku , buchania , hadzania so všetkým doma je tak si to ani neviem predstaviť kedze pri nom bolo uplne ticho vsade a prve mesiace som fungovala iba okolo neho, kojenie, uspavanie atď. Klasika..hlavne ma zaujíma ten spanok 😃 taktiež bývame na 3tom bez vytahu a momentálne moj este nevie chodit pos chodoch tak ho nosím na rukach a tehotenstvo a potom druhe dietatko bude zaujímavé, tak aj to ak ma niekto osobnú skúsenosť ako ste to zvládali prípadne tipy triky by ma zaujímali. Dakujem 🥰

anonym_144feb
Včera o 13:56

Novorodenec este hluk nevnima, a ked je trosku starsi, v momente spanku sme boli tichsie + som mensiemu pustala sum, aby zvuky neboli tak vyrazne.

K tomu tretiemu bez vytahu - my sme sa prestahovali ked mal prvy necely rok a ja 7 mesacne brucho. Chvalabohu. To fungovanie bolo otrasne a ja len ked si na to spomeniem tak dakujem ze uz tak nebyvame, aj ked byt a lokalita boli super.

anonym_c750a5
Včera o 14:07

Máme rozdiel omnoho menší ako píšeš. Museli sme to zvládnuť. najhoršie bolo že sme bývali v jednej izbe a deti sa navzájom budili. Nič iné ako neustále stráženie nepomohlo.

adekar
Včera o 14:12

Bývame na 3 poschodí bez výťahu. Keď mali dvojičky 2r.3m. narodil sa nám syn. Bolo to náročné, ale iba prvý pol rok. Potom už boli dievčatá začali istejšie chodiť po schodoch.

autor
Včera o 14:16
@anonym_c750a5

Máme rozdiel omnoho menší ako píšeš. Museli sme to zvládnuť. najhoršie bolo že sme bývali v jednej izbe a deti sa navzájom budili. Nič iné ako neustále stráženie nepomohlo.

@anonym_c750a5 fúú tak to klobúk dole..a kedy ste si nasli ako taký systém? Mali ste aj v pohode chvíle v tom novorodeneckom období? Psychicky to muselo byt tazke pre vas

autor
Včera o 14:17
@adekar

Bývame na 3 poschodí bez výťahu. Keď mali dvojičky 2r.3m. narodil sa nám syn. Bolo to náročné, ale iba prvý pol rok. Potom už boli dievčatá začali istejšie chodiť po schodoch.

@adekar uau tak to klobúk dole , ja už fučim pri jednom teda 🤣

anonym_c750a5
Včera o 14:20
@anonym_autor

@anonym_autor keď budeš musieť, zvykneš aj na dve, tri.

adekar
Včera o 14:22
@anonym_autor

@anonym_autor bolo to namáhavé....ale deti rýchlo rastú 🙂

anonym_a38af0
Včera o 14:29

@anonym_autor my mame rozdiel 2,5 roka..podľa mna som to dala len vďaka tomu, že manzel bol na materskej so staršou a snažili sa chodiť čo najviac von keď sa mladšie narodila (1.7.) a teraz už chodí do skolky starsia takze to je už ok, a dost pomaha biely sum, ten púšťam keď vecer uspavam..a vela spi v kociku