Novorodenca a batoľa
Ahojte , prosím približte mi ako to je pri dietati 2-3 roky a novorodenec čo sa týka hluku počas dňa? Ja este len plánujem druhe dieta, ak sa zadari tak by som privitala cim skor, ale ked vidím toho môjho doma kolko kriku , buchania , hadzania so všetkým doma je tak si to ani neviem predstaviť kedze pri nom bolo uplne ticho vsade a prve mesiace som fungovala iba okolo neho, kojenie, uspavanie atď. Klasika..hlavne ma zaujíma ten spanok 😃 taktiež bývame na 3tom bez vytahu a momentálne moj este nevie chodit pos chodoch tak ho nosím na rukach a tehotenstvo a potom druhe dietatko bude zaujímavé, tak aj to ak ma niekto osobnú skúsenosť ako ste to zvládali prípadne tipy triky by ma zaujímali. Dakujem 🥰
Máme rozdiel omnoho menší ako píšeš. Museli sme to zvládnuť. najhoršie bolo že sme bývali v jednej izbe a deti sa navzájom budili. Nič iné ako neustále stráženie nepomohlo.
Bývame na 3 poschodí bez výťahu. Keď mali dvojičky 2r.3m. narodil sa nám syn. Bolo to náročné, ale iba prvý pol rok. Potom už boli dievčatá začali istejšie chodiť po schodoch.
Máme rozdiel omnoho menší ako píšeš. Museli sme to zvládnuť. najhoršie bolo že sme bývali v jednej izbe a deti sa navzájom budili. Nič iné ako neustále stráženie nepomohlo.
@anonym_c750a5 fúú tak to klobúk dole..a kedy ste si nasli ako taký systém? Mali ste aj v pohode chvíle v tom novorodeneckom období? Psychicky to muselo byt tazke pre vas
Bývame na 3 poschodí bez výťahu. Keď mali dvojičky 2r.3m. narodil sa nám syn. Bolo to náročné, ale iba prvý pol rok. Potom už boli dievčatá začali istejšie chodiť po schodoch.
@adekar uau tak to klobúk dole , ja už fučim pri jednom teda 🤣
@adekar uau tak to klobúk dole , ja už fučim pri jednom teda 🤣
@anonym_autor keď budeš musieť, zvykneš aj na dve, tri.
@anonym_autor my mame rozdiel 2,5 roka..podľa mna som to dala len vďaka tomu, že manzel bol na materskej so staršou a snažili sa chodiť čo najviac von keď sa mladšie narodila (1.7.) a teraz už chodí do skolky starsia takze to je už ok, a dost pomaha biely sum, ten púšťam keď vecer uspavam..a vela spi v kociku

Novorodenec este hluk nevnima, a ked je trosku starsi, v momente spanku sme boli tichsie + som mensiemu pustala sum, aby zvuky neboli tak vyrazne.
K tomu tretiemu bez vytahu - my sme sa prestahovali ked mal prvy necely rok a ja 7 mesacne brucho. Chvalabohu. To fungovanie bolo otrasne a ja len ked si na to spomeniem tak dakujem ze uz tak nebyvame, aj ked byt a lokalita boli super.