icon

Súrodenecké hádky: Ako ich zvládnuť bez stresu?

kikuska202
6. aug 2024

Ahojte mamičky, mam styri deti, dvaja najstarší sa vkuse hadaju, už je to "na dennom poriadku". Témou su znamky v skole, pretože synovi lepšie idú jazyky, dcére matika, tiez aj to ze ten druhy nemá upratanu izbu, aj keď ju nemá upratanu ani jeden z nich... Rád sa k nim zapája aj najmladší, akoby to bola nejaká frajerina, hádať sa, a mne z toho idú prasknúť nervy. Nedávno sme boli na dovolenke, hádali sa aj na plaži, tak na nás pokukovali ludia... už neviem čo s nimi.
Je to v puberte normálne ci je to už moc?
Ďakujem

dzejn80
6. aug 2024

@kikuska202 neporadim, ale rozumiem ti; mam dvoch synov 13 a 11 a robim “policajta” 24/7

kikuska202
autor
6. aug 2024

Aj sestrine deti sa hadaju, ale nie až tak

oli18
6. aug 2024

Moj vnuk 13 so svojou sestrou 10r sustavne slovne bojuju. Teraz k nam chodia a ja som z toho na nervy. Klud je len vtedy, ak su na mobiloch.

iduska13
6. aug 2024

@kikuska202 bože, to ako keby si o nás písala. A to majú iba 10 a 8 ale sú stále v sebe. To je ako zver už niekedy 🤦
Moja mama ma upokojuje, že s bratmi sme na tom boli rovnako. Kedy to prešlo do normálnu mi však už nepovedala 🤷
Poradiť som neporadila, ale nie si v tom sama. Dnes som už normálne uvažovala, kde ich poslať na prázdniny 😂

hendikep
6. aug 2024

Ahojte vsetky, skuste si na youtube pozriet pana Jiří Halda, na veľa miestach vysvetluje ako veľmi dôležité sú surodenecké hádky pre budúci partnerský život, a že sú potrebné a vítané…

https://www.youtube.com/watch?v=iDfcTQ7v8IU
kikuska202
autor
7. aug 2024

@oli18 ano aj moji sa nehadaju len vtedy ked sú na mobiloch. Ja zas nechcem aby vkuse len na tom boli, snazim sa im kruzky zabezpecit a tak, žeby nemysleli len na tie hadky, ale nepomaha veľmi 🤷‍♀️

kikuska202
autor
7. aug 2024

@hendikep skusim si to pozriet, uvidime