icon

Vycíti starší súrodenec pohlavie bábätka?

simonkabianka
20. jún 2020

Ahojte určite ste sa s tým mnohé stretli keď ste mali doma staršie dieťa (4r+-) a čakali ste druhé uhádlo staršie pohlavie svojho mladšieho súrodenca? 😄 My pohlavie ešte nevieme ale malá nás akosi stále presviedča že ona vie 😄 tak ma to zaujíma či je to ozaj možné že vie alebo si len také pohlavie ona praje 😄

miskooo1987
20. jún 2020

Áno... s 50% úspešnosťou🙂

zuzka1117
20. jún 2020

Reallly? Jedine že by tvoje dieťa bolo jasnovidec 😂 ale tak ma 50% šancu

blumie
20. jún 2020

@simonkabianka predpokladam, ze tvrdi, ze bude mat sestricku 😄...ved za par mesiacov uvidis, ci mala pravdu a ako pise zuzka nado mnou, jedine ak je vestica.

lenka2710
20. jún 2020

@simonkabianka neviem, čo je na tom pravdy, ale naša 5 ročná, keď sme jej povedali, že mám v brušku bábätko, tak nám hneď prehlásila, že ona bude mať bračeka 😊 tak hneď na prvom sone sme sa pýtali, chceli sme vedieť, či sa jej ten braček splnil a naozaj som mala v brušku chlapca 😂😂😂 náhoda, neviem 🤷‍♀️

krasnysen
20. jún 2020

mal 6r. keď som bola tehotná a stále len, že to bude brat a má sestru, keď sme zistili že to bude dievčatko, pusu mal dva dni zdutú 🙈😂 potom predýchal a teraz by ju nedal za nič

s_a
20. jún 2020

@lenka2710 náhoda 😉

daganov
21. jún 2020

@lenka2710 sú predsa len dve možnosti, ak si teda odmyslíme dvojčatá, tak nie je až také zložité sa trafiť

drobec021
21. jún 2020

moja 3ročná tiež od prvej chvíle rozpráva o bračekovi a podľa sona Dr tvrdí že to bude na 100% chlapec, podľa mňa to môžu nejako vycítiť, ale ťažko povedať... 👶

nellye9
21. jún 2020

Moja chcela buď sestru alebo mačičku a tiež sa trafila 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
nevenka
20. sep 2020

@miriam11 Nasa stale opakovala, ze chce sestricku, ze to urcite bude dievcatko, syn chcel braceka. Na sone boli obaja so mnou a ked doktor povedal chlapcek, tak dcerka mala slzicky v ociach. Este sa nenarodil, ale bolo jasne vidno, ze je to 100% chlapec. Tak ale bude mat pravdepodobne 2 sesternice, tak sa to vykompenzuje 🙂...Niekedy ta "intuicia" deti je ako ta nasa intuicia, ze sa tam premietaju nase tuzby, co by sme radsej...😇

komir63
20. sep 2020

@nellye9 Vážne máte mačku? 🙂

coco1
20. sep 2020

Ano moja tiez vycitila.ja som nechcela vediet pohlavie.ale predsa som sa jej pytala ci vie co cakam.nikdy mi neodpovedala ( mala asi 2.5 roka) jeden jediny raz sa rano postavila v postielke a povedala: "chlapcek bude". Uz nezopakovala.len 1x ;)