Kam by ste sa presťahovali na Slovensku?
Ak byvate v ba, kam by ste sa presťahovali na sk, do nejakého menšieho mesta pri kopcoch, s možnostamu nájsť si tam prácu?
Pri kopcoch je pekne, len aby si aj prácu našla
Nikde, dlho mi trvalo aby som byvala pri lese 30 minut pesi od prezidentskeho palaca.
Ja som v Košiciach a som spokojná. Máme tu všetko, čo potrebujem, prácu, bývanie, kultúru a vyžitie, prírodu, lekársku starostlivosť, školy. Máme blízko do Tatier, do Poľska, do Maďarska, už letecké spojenie do BA. Jediné, čo mi chýba je Ikea, tá by sa tu zišla. Ale máme tu Slovenský kras, Slovenský raj, Tatry neďaleko, Slanské vrchy, jednoducho mne sa tu páči. A to som žila nejaký čas aj v Prahe, aj v Bratislave.
Nikde, dlho mi trvalo aby som byvala pri lese 30 minut pesi od prezidentskeho palaca.
@anonym_880fa4 gaybar by si nasla hadam aj inde 🙂 🙂
Ja aom z BA odisla do ZA
@anonym_042c84 tiež som sa pozastavila že aký benefit je ten palác?😂😂😂😂😂
Ja sa nikam sťahovať nemienim 😄
Aj ja som spokojna v meste, v ktorom som. Chvala bozku, ze sa nemusim inam stahovat
@anonym_042c84 asi tym myslela, ze byva blizko centra, a predsa pri lese 🤷♀️ predpokladam, ze v Horskom parku
@anonym_042c84 tiež som sa pozastavila že aký benefit je ten palác?😂😂😂😂😂
@simona20201309
Aha, pre Bratislavcanov by som pisala ze sa stretneme pri Stefanke , zbehnem pesi z domu od Horskeho parku
@anonym_042c84 asi tym myslela, ze byva blizko centra, a predsa pri lese 🤷♀️ predpokladam, ze v Horskom parku
@anjelok
Presne , ne Bratislavcania nevedia ze v Bratislave 1 v starom meste je les ktory ma 22 hektarov a je tam aj stara horaren a na jesen som tam videla jazveca ale asi usiel zo zoo.
@anjelok
Presne , ne Bratislavcania nevedia ze v Bratislave 1 v starom meste je les ktory ma 22 hektarov a je tam aj stara horaren a na jesen som tam videla jazveca ale asi usiel zo zoo.
@anonym_autor aj my s manželom sa casom plánujeme presťahovat na môj rodný Liptov,manzel je čistý Bratislavcan a sám mi navrhol odijst
@anonym_880fa4
Aj takto vyzera Bratislava 1 stare mesto
@anonym_b0a358 kde to je ??
@anonym_46cce3 v horskom parku
@anonym_autor Trenčín, Zilina
My máme rodinu na Liptove a pracujú v oblasti gastro.
@anonym_880fa4
@anonym_b0a358 kde sa tam dá prosím v blízkosti parkovať, keby sme išli na prechádzku? 🙂 (nemyslím 3 sekundy od chodníka, ale nie polhodiny pešo)
@anonym_880fa4
@anonym_b0a358 presne aj toto je v Bratislave, nechapem tych, ktori tvrdia, ze je to betonove mesto, v strede mesta je Horsky park, aj mestske lesy - Zelezna studnicka, Bratislava je praveze dost zelene mesto
ja ked vidim ine slovenske mesta, tak je to bieda, bez konceptu, priemysel vsade, hrozne
@anonym_46cce3
Co je prekvapujuce tento 22 hektarov mestsky les bol vyhradeny na relaxaciu v 1868 a stsle prezil v tej istej velkosti a nikomu sa za tie roky nepodarilo nic z neho ukradnut a stromy sa tam nerubu.
Ja som v Košiciach a som spokojná. Máme tu všetko, čo potrebujem, prácu, bývanie, kultúru a vyžitie, prírodu, lekársku starostlivosť, školy. Máme blízko do Tatier, do Poľska, do Maďarska, už letecké spojenie do BA. Jediné, čo mi chýba je Ikea, tá by sa tu zišla. Ale máme tu Slovenský kras, Slovenský raj, Tatry neďaleko, Slanské vrchy, jednoducho mne sa tu páči. A to som žila nejaký čas aj v Prahe, aj v Bratislave.
@anonym_7948f6 ked hovoríš o lekárskej starostlivosti, tak kde chodíte napr na pohotovosť! Dúfam, že ju nebudeme potrebovať, ale po tých správach ako lekárka odmietla vyšetriť dieťa S horúčkami mam celkom strach. Sú to roky co som odtiaľ odišla, ale budem sa tam vraciat späť
@anonym_b0a358 presne aj toto je v Bratislave, nechapem tych, ktori tvrdia, ze je to betonove mesto, v strede mesta je Horsky park, aj mestske lesy - Zelezna studnicka, Bratislava je praveze dost zelene mesto
ja ked vidim ine slovenske mesta, tak je to bieda, bez konceptu, priemysel vsade, hrozne
@anonym_0a3831 Ja nie som z BA, tiež som si myslela, že tam chýba príroda až do času, keď som v lete pozerala dokument o prírode v Bratislave.Bola som fascinovaná čo všetko sa tam nachádza, jedinečné rastlinstvo, vtáky, zeleň,Dunaj a ryby v ňom, všetko tak rozmanité.Ja si myslím, že ani Tí, ktorý tam žijú nepoznajú tú krásu.
@anonym_7948f6 ked hovoríš o lekárskej starostlivosti, tak kde chodíte napr na pohotovosť! Dúfam, že ju nebudeme potrebovať, ale po tých správach ako lekárka odmietla vyšetriť dieťa S horúčkami mam celkom strach. Sú to roky co som odtiaľ odišla, ale budem sa tam vraciat späť
@staromodna no my chodíme do Šace, je to súkromná klinika a napriek tomu, že sme z mesta, máme tam najlepšiu skúsenosť. Ak chytíme ORL problémy, ideme na ORL kliniku vo VOU na Rastislavovej. Ak máme neurologický problém, tak to je jedine neurologická ambulancia v Novej Nemocnici. V zásade na Toryskú na pohotovosť chodíme minimálne, boli sme tam iba pár krát buď pichnúť injekciu alebo predpísať ATB. Inak máme lekárov v Procare a využívame najmä Šacu.
@anonym_autor Nikam. A to som sa v zivote uz x krat stahovala po SR.
@anonym_b0a358 kde sa tam dá prosím v blízkosti parkovať, keby sme išli na prechádzku? 🙂 (nemyslím 3 sekundy od chodníka, ale nie polhodiny pešo)
@anonym_416452
Na Budkovej 100m pod Jeme, krizovatka s Hrobonovou
https://share.google/y2ruLA0HrGGE7glIK
@anonym_autor DK, TS, NO
@anonym_416452
Na Budkovej 100m pod Jeme, krizovatka s Hrobonovou
https://share.google/y2ruLA0HrGGE7glIK
@anonym_b0a358
Inak cez tyzden sa da zaparkovat aj pri horarni je tam super pre deti maju tam plno volno behajucich zvierat,
https://share.google/btTCyZC6bh2hKHv4q
@anonym_416452 záleží odkiaľ pôjdeš až cez Patrónku tak na Búdkovej je viac parkovísk ale aj z po Hlbokej , Nekrasovovej k malej zoo, všade sa dá parkovať v uličkách keď je voľné, ja chodím tadiaľ aj cez les na bicykli ale všimla som si že tam parkujú
@anonym_b0a358
Inak cez tyzden sa da zaparkovat aj pri horarni je tam super pre deti maju tam plno volno behajucich zvierat,
https://share.google/btTCyZC6bh2hKHv4q
@anonym_b0a358
@alenka58
@anonym_b0a358
Ďakujem, ste zlaté, určite pôjdeme v jari pozrieť okolie 🙂

@anonym_autor byvam v Ba a budem sa stahovat naspat do rodnej dediny. Doma je doma. Ale aj kvoli starostlivosti o rodica.