Ako preniesť dáta z 10-ročného mobilu?
Dobrý večer ženy, mám problém, že mi odchádza mobil, starý 10 ročný, kúpila som si nový, lenže potrebujem, aby sa mi všetko! Myslím skutočne všetko, aj fotky, sms-ky, t.zoznam, previedlo do nového. Dá sa to vôbec?
Pripojiť k počítaču káblom, tam skopírovať údaje, potom pripojiť nový mobil a doň nakopírovať údaje.
Zálohovať by si mala pravidelne čo keď mobil utopíš, ukradnú ti alebo sa ti celkom pokazí že ho už vôbec nezapneš?
Pripojiť k počítaču káblom, tam skopírovať údaje, potom pripojiť nový mobil a doň nakopírovať údaje.
Zálohovať by si mala pravidelne čo keď mobil utopíš, ukradnú ti alebo sa ti celkom pokazí že ho už vôbec nezapneš?
@anonym_793618
Naco tak komlikovane? Telefon kabel telefon
A to sa neprenesie vsetko cez cloud automaticky? Napriklad cez gmail konto alebo nieco obdobne?
A to sa neprenesie vsetko cez cloud automaticky? Napriklad cez gmail konto alebo nieco obdobne?
@anonym_5120f6 uplne vsetko asi nie, ale vacsinu a zalezi od toho, ci ma vsetky kontakty iba na google konte, ci ma zapnutu synchronizaciu a co ma povolene/zakazane, ze sa ma synchronizovat (kontakty, kalendar, fotky na google konte...) Kym stary telefon funguje, este sa to da na nom ponastavovat spravne (a kontakty presunut vsetky na google konto).
Fotky/videa v telefone (a na pripadnej pamatovej karticke) a klasicke SMS asi prekopirovat cez kabel. Mozno radsej oslovit pre pomoc sikovneho mobil guru (mladi chalani v mobil servisoch).
@anonym_5120f6 uplne vsetko asi nie, ale vacsinu a zalezi od toho, ci ma vsetky kontakty iba na google konte, ci ma zapnutu synchronizaciu a co ma povolene/zakazane, ze sa ma synchronizovat (kontakty, kalendar, fotky na google konte...) Kym stary telefon funguje, este sa to da na nom ponastavovat spravne (a kontakty presunut vsetky na google konto).
Fotky/videa v telefone (a na pripadnej pamatovej karticke) a klasicke SMS asi prekopirovat cez kabel. Mozno radsej oslovit pre pomoc sikovneho mobil guru (mladi chalani v mobil servisoch).
@madeincssr podla mna, mne sa skopirovalo 1:1 vsetko (vratane sms, nastaveni apod... teda vsetko kompatibilne - vratane appiek, i ked tie bolo nutne niekedy rozbehat nanovo)... ale teda naposledy som to robil tak 2 roky dozadu, tak neviem... android - android (google konto)...
Moving to a new Android phone using a Google Account backs up and transfers essential data, including SMS/MMS messages, call history, contacts, device settings, photos, videos, and app data. This process, often managed through Google One or during the initial device setup, ensures a seamless transition of content stored in the cloud.
Ano da, mojej dcere to za cca 20 minut urobili v mobilshope za usmev a dakujem.
Nepises nic o znacke stareho a noveho, ci mas zapnute zalohovanie ...
V principe by to ist malo, ale niektore veci moze byt nutne urobit rucne a vediet ako na to.
Mne to spravili hneď v predajni,keď som kupovala novy
@anonym_793618
Naco tak komlikovane? Telefon kabel telefon
@anonym_d08826 na takom starom mobile nespustí migráciu, treba to urobiť ručne

@anonym_autor
Da, ale rychlejsie to ide cez kabel