icon

Problémy s fungovaním novej VÚB aplikácie

any_soj
16. feb 2026

Ahojte. Máte s ňou niekto problém?
Mne od začiatku, už pár mesiacov čo na ňu prepli, neskutočne brzdí... Trvá doslova aj minútu, kým sa načíta, alebo sa hocikedy ani neotvorí. Alebo spravím platbu a kým ma pustí ďalej, prejde minúta...
Už som odinstalovala a dala naspäť, nepomohlo. Podľa infolinky je všetko ok (myslela som, že sú s ňou všeobecne problémy).
Vám funguje normálne?
Bola som zvyknutá poplatiť čo treba v priebehu chvíľky, teraz je to nekonečné a často sa nedá vôbec...

maddie1711
16. feb 2026

@any_soj odinštalovať a znova nainštalovať. Mám ju už dávno, zvykala som si na ňu skôr ako to bolo nutne a funguje bez problémov.

anonym_dcc9db
16. feb 2026

Je to jedna katastrofa. Treba sa stazovat. Ja som pisala mail. Uz neexistuje, ze platim len z Pc. Rovno ma to presmeruje z Pc na mobil a musim zadavat aj tam, aj tam. Jedna platba 10 min. Ked chcem kopirovat platbu a urobit este jednu taku istu, tak ma vypne z Pc a odhlasi. Nanovo vsetko prihlasovat,kodovat... katastrofa. Cim viac budu mat staznosti, tym skor s tym nieco urobia. Ja som uz v stadiu odchodu z Vub. Stazuju sa hromadne ludia na soc sietach. V Sme bol o nich blog ako to nefunguje a je to zlozite. Priemerny dochodca nema sancu cokolvek zaplatit.

maddie1711
Autor odpoveď zmazal
maddie1711
16. feb 2026
@anonym_dcc9db

Je to jedna katastrofa. Treba sa stazovat. Ja som pisala mail. Uz neexistuje, ze platim len z Pc. Rovno ma to presmeruje z Pc na mobil a musim zadavat aj tam, aj tam. Jedna platba 10 min. Ked chcem kopirovat platbu a urobit este jednu taku istu, tak ma vypne z Pc a odhlasi. Nanovo vsetko prihlasovat,kodovat... katastrofa. Cim viac budu mat staznosti, tym skor s tym nieco urobia. Ja som uz v stadiu odchodu z Vub. Stazuju sa hromadne ludia na soc sietach. V Sme bol o nich blog ako to nefunguje a je to zlozite. Priemerny dochodca nema sancu cokolvek zaplatit.

@any_soj
@anonym_dcc9db baby máte ju v androide? Lebo ja ozaj nemám problém.

anonym_01875d
16. feb 2026
anonym_409fd6
16. feb 2026

Jedna veľká katastrofa.

guudy
16. feb 2026

Ja mam iphone a zadanie platby aj nacitavanie ide v poriadku.
Ale inak sa ani mne nova appka nepaci.

maddie1711
16. feb 2026
@guudy

Ja mam iphone a zadanie platby aj nacitavanie ide v poriadku.
Ale inak sa ani mne nova appka nepaci.

@guudy je neprehľadná, stará bola oveľa viac intuitívna. Tu stále niečo hľadám a neviem nájsť, 2x som si ju zablokovala (zabudla som heslo). Momentálne ma extrémne rozčuľuje, že na úvodnej obrazovke mám hlavný účet a sporiaci účet keď potiahnem do boku, ale ďalší sporiaci už musím ísť cez menu a neviem ho tam nastavit.

sweet20
16. feb 2026

Nam na pobocke povedali, ze ludia sa stazuju na novu aplikaciu, ale ti co su na sk s tym nic nemozu urobit, lebo taliani alebo neviem kto rozhodol od stola, ze bude nova appka.. 😆

any_soj
autor
16. feb 2026
@anonym_01875d

@anonym_01875d to mi nenapadlo pozrieť, vďaka 🙂 ale tak nervy prečo s tým dačo nerobia, keď takéto recenzie? Mne v tom infocentre tvrdili, že nie sú sťažnosti, že všetko je ok, problém len u mňa... Tá apka predtým bola absolútne bez problémov :(

any_soj
autor
16. feb 2026
@maddie1711

@any_soj
@anonym_dcc9db baby máte ju v androide? Lebo ja ozaj nemám problém.

@maddie1711 hej android

any_soj
autor
16. feb 2026
@maddie1711

@any_soj odinštalovať a znova nainštalovať. Mám ju už dávno, zvykala som si na ňu skôr ako to bolo nutne a funguje bez problémov.

@maddie1711 to som už skúšala, nepomohlo. A pri každom odinstalovani ju treba znovu aktivovať cez call centrum, už sa mi do toho nechce zbytočne...

anonym_01875d
16. feb 2026
@any_soj

@anonym_01875d to mi nenapadlo pozrieť, vďaka 🙂 ale tak nervy prečo s tým dačo nerobia, keď takéto recenzie? Mne v tom infocentre tvrdili, že nie sú sťažnosti, že všetko je ok, problém len u mňa... Tá apka predtým bola absolútne bez problémov :(

@any_soj že nie sú sťažnosti 😀
keď pozrieš hodnotenie tak prekonali aj poštovnú banku, VÚB appka má najhoršie hodnotenie zo všetkých bankových aplikácií

viktoriaandrascik
16. feb 2026

Najhoršia appka akú som kedy mala, normálne rozmýšlam že účet zruším a založím si vo fio kde máme aj firemný

anonym_90f63a
16. feb 2026
@sweet20

Nam na pobocke povedali, ze ludia sa stazuju na novu aplikaciu, ale ti co su na sk s tym nic nemozu urobit, lebo taliani alebo neviem kto rozhodol od stola, ze bude nova appka.. 😆

@sweet20
Ja som si vsimla jedinu zmenu ze kod sa zmenil zo 4 na 5 cisiel pre bezpecnost, moj telefon je novy rychly appka ide bez problemov ibany co platim su v pameti appky. Normalna zmena proti hackerom aj druhe banky budu menit taka je doba, a penzisti to je kapitola sama o sebe asi ako samobsluzne pokladne .

adulka07
16. feb 2026

@any_soj čistá katastrofa.. hneď prvý deň som si zablokovala účet . Musela ma navygovat operátorka cez telefón aby som ju odblokovala...od vtedy už fungujem ako tak ale vôbec sa mi nepáči a nevyhovuje mi...platby sú zdĺhavé zbytočne pre kombinovane ..celé to je neprehľadné

any_soj
autor
16. feb 2026
@anonym_90f63a

@sweet20
Ja som si vsimla jedinu zmenu ze kod sa zmenil zo 4 na 5 cisiel pre bezpecnost, moj telefon je novy rychly appka ide bez problemov ibany co platim su v pameti appky. Normalna zmena proti hackerom aj druhe banky budu menit taka je doba, a penzisti to je kapitola sama o sebe asi ako samobsluzne pokladne .

@anonym_90f63a tak mne napríklad polovicu platobných partnerov buď vymazala, alebo pri niektorých nechala len iban a názov, ale detaily ako sumu a variabilný symbol sa nepreniesli do novej apky.

lubmar
16. feb 2026

Otrasna, neprehladna, pomala, presla som do inej banky.

anonym_a1c426
16. feb 2026

Neznasam ju. Kvoli nech uz nic nechcem platit cez IB takze sa mozem rovno zakopat. Tiez rozmyslam, ze si zrusim ucet vo VUB,

any_soj
autor
16. feb 2026
@anonym_a1c426

Neznasam ju. Kvoli nech uz nic nechcem platit cez IB takze sa mozem rovno zakopat. Tiez rozmyslam, ze si zrusim ucet vo VUB,

@anonym_a1c426 aj ja by som si, ale máme tam hypo. Ale v lete chceme refinanc, tak si asi podľa aplikácie budem vyberat :D

anonym_f12ee1
Odpoveď bola odstránená