Vymknutie sa z účtu kvôli Apple
Predal som obidva iphony lenže na Vintede som nebol registrovany klasicky ze login a heslo, ale dal som ze cez Apple a vtedy aplle vytvori nejaky taky svoj. Keby som mal iphone neni problem, ale nedomyslel som to. Z androidneho telefonu ani z pocitaca sa nedostanem do vinted uctu, a tym padom peniaze co mi zaplatia uviaznu vo vinted penazenke. A neviem sa dostat ani do apple uctu cez pocitac lebo som v iphone vypol pristup z vonku. Takze vselijako potrebujem aspon pozicat iphone aby som sa prihlasil do uctu a aspon vypol tu ochranu pristupu z vonka, alebo rovno cez iphone ist do vintedu nastavenia a prerobit si ucet na normalny login a heslo nech sa viem prihlasovat odvsadial. Ak zaplatia tak peniaze uviaznu vo vinted penazenke, ak by to chceli vratit reklamovat, pripadne sa este nico opytat, tak uz tam nebudem a neuvidim to. A nepomoze ani kliknut na to zabudnute heslo lebo oni ten link na obnovenie poslu do apple mailu na ktory nemam pristup. Takze hocijaku cestu zvolim, bez iphone to nepojde. Kvoli tomu nekupim z pod ruku dalsi iphone, ved preto som ich predal lebo ich uz nepotrebujem.
Apple ma super ochranu co sa toho tyka
Apple ma super ochranu co sa toho tyka
@anonym_0fa756 a práve preto asi ani niet rady. Pekne som sa vymkol. Možnosť je ešte písať na support stránky z ktorej som sa vymkol? Len tu treba brať do úvahy že ako si ma overia? Apple tam vytvoril nejaký mail (do ktorého sa ajtak nedostanem) a neviem čí telefónne číslo sa tam pridalo. Teda že nebudú si ma mať s čím spojiť. Tak by potom hocikto mohol napísať na support že tamten účet je môj a spravte aby som sa vedel prihlasíť z mailu ferko mrkvicka zavinac gmail com.
@anonym_0fa756 a práve preto asi ani niet rady. Pekne som sa vymkol. Možnosť je ešte písať na support stránky z ktorej som sa vymkol? Len tu treba brať do úvahy že ako si ma overia? Apple tam vytvoril nejaký mail (do ktorého sa ajtak nedostanem) a neviem čí telefónne číslo sa tam pridalo. Teda že nebudú si ma mať s čím spojiť. Tak by potom hocikto mohol napísať na support že tamten účet je môj a spravte aby som sa vedel prihlasíť z mailu ferko mrkvicka zavinac gmail com.
@unbeholfen inak k tomu IPHONU. Sestre niekto zmenil meno na emaili od apple tak som zvedava jak to poriesi ALE podarilo sa jej nastartovat IPHONE tusim 6 alebo 7 to je 😀😀😀🤣 mobil cca 10 rokov stary 😀
@unbeholfen ale ved skusit mozes ak tam mas telefonne cislo
Nešlo to ináč ako požičať si iphone od kamoša ale musel som ísť do susednej dediny. Vela problémov bolo lebo jeho to nechcelo odhlásiť, potom mňa prohlásilo ale jeho kód bolo treba použiť v rámci telefónu. Potom tam icloud pomiešal jeho fotky s mojimi. 3 hodiny sme sa s tým babrali kým sme to dali do poriadku.

Rada by som ti poradila, ale už si si sám odpovedal. Tým že máš deaktivovaný prístup do apple účtu z vonka, si to zaklincoval úplne. Apple má dobrú ochranu, to neobídeš nijako. Toto bola fatálna chyba. Druhá chyba je že ludia sú pohodlní, klikajú na registrovať cez (apple, facebook, google) a nemyslia na to že raz sa tam budú potrebovať dostať z vonka. Tak nebuďte leniví a pekne si vyplnte mail a heslo atď.
A inák z hladiska sociálneho experimentu si všimnite to uvažovanie. Registrujem sa na vinted cez apple, potom predám všetky apple zariadenia. A ešte si v zariadení deaktivujem prístup z vonka (primárne to nastavené nieje), a potom sa škriabem po hlave že čo som to urobila... A takto unbeholfen uvažuje aj pri financiách, vzťahoch... Som si všimla. Chce frajerku ale nikdy nespomenul čo s ňou chce ďalej robiť, iba chcem. Má peniaze tak ide míňať ale nerozmýšla nad následkami. Toto s týmto vintedom je krásny príklad jeho osobnosti. Iba zbrklé konanie a nerozmýšlanie nad následkami.
A ešte rada: Ak nemáš peniaze pred výplatou, tak takéto platformy nepoužívaj na zbrklé predávanie vecí, lebo celý proces od predaja po prísun peňazí na účet, trvá niekoľko dní.