icon

Aké AI nástroje používate na zlepšenie produktivity?

15. sep 2025

Ahojte, aké AI tooly využívate pri práci? Ja mám chatgpt pluľ, občas copilot.
Najčastejšie píšem texty, prekladám texty, tvorím popisy práce, analyzujem požiadavky na pozície, analyzujem dáta a čísla, vytváram tabuľky, grafy, prezentácie. Na obrázky som skúšala copilot, ale celé zle. Čo používate pri práci vy? Ďakujem za zdieľanie.

thirstymonk
15. sep 2025

Chatgpt free verziu. Programujem :D

denkabemommy
15. sep 2025

@anonym_autor gpt a perplexity občas gemini od google ale od začiatku mi na ňom vadí štylizácia viet

anonym_5f884f
15. sep 2025

Pri svojej práci používam svoj rozum. Ale ja som stará škola 🤷‍♀️

bonboniera
15. sep 2025
@anonym_5f884f

Pri svojej práci používam svoj rozum. Ale ja som stará škola 🤷‍♀️

@anonym_5f884f jezis no už som sa bála ze sem nenapíše nejaký mudrosrac o používaní vlastného rozumu 🫣 bohuzial asi ho nemáš až tak veľa, kto ma rozum vie ako si uľahčiť prácu tak aby bola stále rovnako kvalitná. Ale predpokladám ze ty vieš akurát tak ze existuje nejaký ChatGPT kde si zaostali ľudia hľadajú odpovede na základne otázky, ze 🙂

oriesocek
15. sep 2025

ChatGPT, uľahčuje to veľmi prácu… pokiaľ niekto používa niečo zaujímavé na prezentácie, obrázky, letáky atd - rada sa inšpirujem

lucik194
16. sep 2025

chatgpt neplatena registrovana verzia, jasnacka , ze v mojej odbornej praci pise aj riadne somariny, tak spokojnost 50/50.

autumn1
16. sep 2025

Používam vlastný mozog, vedomosti a literatúru. Gemini maximálne ne nejaký preklad s ktorým nie som si istá, či použijem správne slovíčko on to vie krásne vysvetliť alebo na preformulovanie vety, niekedy v hlave viem, čo napísať ale neviem to správne vyjadriť. Ale ak gemini otvorím pracovne 2x do mesiaca niekedy aj to je veľa. Milujem svoju prácu, milujem sa vzdelávať, vyhľadávať sama to, čo potrebujem, trénovať mozog každodenným používaním a zatiaľ nemám potrebu si to s AI uľahčovať keďže stíham termíny aj bez AI a napĺňa ma to čo robím. Ale záleží od práce ja až na preklady nič z toho, čo ty robíš nerobím.

matus43
18. okt 2025

Ahojte, ja používam perplexity AI PRO verziu, veľmi mi uľahčuje život hlavne keď potrebujem niečo nájsť, tak za pár sekúnd mám odpoveď na to čo hľadám.
Asi pred 2 týždňami spustilo perplexity aj vlastný internetový prehliadač ktorý sa volá Comet kde je AI už integrovaná a zároveň má množstvo dalsich funkcií.

A pri tejto príležitosti by som si dovolil zdieľať s Vami tento odkaz nižšie, cez ktorý keď si stiahnete prehliadač od perplexity, vytvoríte si účet alebo ak už ho náhodou mate tak sa prihlásite, musíte sa už len perplexity opýtať 1 otázku a to je všetko, dostanete Perplexity PRO (premium) na 1 mesiac zadarmo.

Link na registraciu:

https://pplx.ai/matusmssab93161

Odkaz cez ktorý je potrebné stiahnuť AI prehliadac COMET, zaregistrovať sa a opýtať sa ľubovoľnú otázku.

Ide o oficiálne promo Perplexity. Nie je potrebne zadávať nejaké platobné údaje ako kreditnú kartu, a iné.