icon

Ako dlho vydržala vaša kefka Philips Sonicare?

16. okt 2025

Ahojte,
tie, ktoré máte (mali ste) Philips Sonicare, ako dlho Vám vydržala kefka? Mne v poslednom čase čoraz častejšie akoby vynechávajú tie vibrácie, či sa mám pripraviť, že kefka skončila...?
Aj keď je plne nabitá, hlavica nová.
Kefku mám síce necelých 7 rokov, ale priemerne 1x za deň s ňou umývam (pri frekvencii 2x za deň mi 3,5 roka príde dosť málo...)
Vďaka

zupka33
16. okt 2025

Ja ju mam uz takmer 5 rokov a co sa tych vibracii tyka, tak v pohode, normalne to funguje stale, ale baterka uz nic nevydrzi 🙈 Raz si umyjem, uz je vybita. Potom ju nabijem a vydrzi dva-tri dni, potom znova nabijem, zase len jedno umytie 😀 Velmi divne fungovanie ma teraz, takze ocakavam, ze mi uz coskoro odide uplne.

anonym_f9ecdb
16. okt 2025

mali sme na skusku traja jednu (philips sonicare kids, ktora je pomerne lacna) a vydrzala 3 roky kazdodenneho umyvania (6 umyti denne). a to synovi niekolkokrat padla na zem. funguje stale, len sa vnutri nieco poposuvalo, tak sa tazsie zapina.

anonym_19b4cb
16. okt 2025

@anonym_autor preboha. 7 rokov? Veď to ti už aj nadsluhuje.

enmery
16. okt 2025

Moja má 10 rokov a fičí bez problémov.

zuzacka16
16. okt 2025

vieš čo, mám podobný problém a začala som ho badať minulý týždeň..kefku budem mať tento rok buď 2 alebo 3 roky a tiež mi blbnú vibrácie..ja teda umývam len sonickou, 2x denne..tak neviem..

oslo1
16. okt 2025

Moja ma asi 6 rokov, 2 x denne umyvanie zubov a raz za 2 tyzdne nabijanie. Pozivam fake stetiny. Kefka ide akonova.

lenka_da
16. okt 2025

používame už 5 rokov, kefky máme každý svoju. Baterku už nabíjame častejšie, ale zatiaľ fungujú. V práci mám dokonca jednu 8-ročnú, tá bola úplne prvá, pôvodne sme mali doma len túto jednu pre všetkých, po 3 rokoch som si ju zobrala do práce a domov sme kúpili nové. Akurát, že predvčerom som rozbila nabíjací pohár a spadla mi na zem aj kefka, tak neviem, aké škody som napáchala :/

anonym_a51399
16. okt 2025

@anonym_autor wow, tak to je super, ja som mala Oral B, odisla po 2 rokoch.

mia2906
16. okt 2025

2 roky maximalne...stále reklamovana..lenže sme si s mužom striedali jednu kefku a menili len hlavice, preto sa pokazila asi stále. Už nevibrovala ako mala

lasona
16. okt 2025

Po dvoch rokoch mi odišla. To tebe paradne sluzi

zana124
16. okt 2025

1.synova vydrzala dva roky. Druha synova zatial uz vyse roka. 1.moja kefka necely rok - putovala na reklamaciu, aj mi ju opravili, ale kym bola v oprave kupila som dalsie dve. Ale zda sa mi, ze sa strasne rychlo vybijaju, ked umyvame normalne 2x denne na dva cykly. Syn ma este stale 20zubov, on pouziva na jeden cyklus a jemu aj mesiac netreba nabijat. Pouzivame vzdy originalne nasadky. Ale aj keby zajtra zdochne, hned kupujem dalsiu. Niet nad pocit cistych a dokonalo umytych zubov. 😁

autor
16. okt 2025

Ďakujem baby... vidím, že je to individuálne...

lalu_sk111
18. okt 2025

@anonym_autor mam obycajnu sonicare, uz to bude 5-6 rokov. Pouzivam 1x denne vecer, rano normalna kefka. Nabijam raz za uhorsky rok a zatial mam dojem, ze je vsetko v poriadku. Moj byvaly priatel, zubar, mal tiez obycajnu, uplne basic sonicare a mal ju hrozne dlho. Vypadala ako keby prezila 3.svetovu ale stale ju uplne v pohode pouzival