Ako nahrávať hovory na Huawei telefóne?
Prosim vas poradte mi funkcnu aplikaciu na nahravanie hovorov. Neviem ako dokazat psychicke tyranie.
Mam huawei telefon.
Mala som jednu apku, kopu dokazov a bohuzial v nahravkach bol pocut len moj hlas.
Dakujem
@anonym_autor Nekomplikuj si zivot. Dokazat psychicke tyranie je tazke a jedna nahravka by tomu i tak nepomohla. Rozvedu vas aj bez nej.
@anonym_autor nahravanie sukromnych rozhovorov ty a manzel v pripade rozvodu je nelegalne a riskuješ problemy, navyše súd ti takýto dokaz neuzná. Pokiaľ sa ale jedna o trestný čin teda ho chces nahlásiť tak áno.
@anonym_autor Tvoj pravnik ti neveri??? Tak ho vymen. Vybavene.
@dadis hladam este pravnika. Mam tu aj druhu temu. Neni to lahke.
@dadis hladam este pravnika. Mam tu aj druhu temu. Neni to lahke.
@anonym_autor Viem, ze to nie je lahke. Pravnik dokazy nepotrebuje. On ma verit vsetkemu, co povies a hajit tvoje zaujmy. Navrhne ti postupy, ako tyranie je mozne dokazat (ak bude treba). Sama nic nemusis riesit
@anonym_autor Tvoj pravnik ti neveri??? Tak ho vymen. Vybavene.
@dadis a prečo by jej akože mal veriť bez dôkazov? Každý si môže kadečo navymýšľať, druhá vec je vedieť to dokázať.
pozri na googlestore tam budu urcite nejake, a ano treba to pre pravnika
@dadis a prečo by jej akože mal veriť bez dôkazov? Každý si môže kadečo navymýšľať, druhá vec je vedieť to dokázať.
@anonym_941fbf https://info.sak.sk/wp-content/uploads/2023/02/... § 3
Vzťah advokáta a klienta sa zakladá na vzájomnej dôvere.
@dadis mal by veriť...sú ľudia, ktorí problémy pod vplyvom stresu zvelicuju je iné, keď to počuje od nej a na nahrávke.Moja sestra si ich robila len tak, aby nezabudla aký je hajzel.Ked bola rozvedená a nahodou mala výčitky, ci sa to nedalo zvrátiť tak si ich vypocula.On nevedel, že ich má a, keď ju začal konfrontovat, že všetkým povie aká bola pravda tak ho odzbrojila 2 nahravkami
@anonym_autor daj hlasity odposluch a nahraj si to na diktafon.

@anonym_autor nahravanie sukromnych rozhovorov ty a manzel v pripade rozvodu je nelegalne a riskuješ problemy, navyše súd ti takýto dokaz neuzná. Pokiaľ sa ale jedna o trestný čin teda ho chces nahlásiť tak áno.