icon

Ako nahrávať hovory na Huawei telefóne?

10. dec 2025

Prosim vas poradte mi funkcnu aplikaciu na nahravanie hovorov. Neviem ako dokazat psychicke tyranie.
Mam huawei telefon.
Mala som jednu apku, kopu dokazov a bohuzial v nahravkach bol pocut len moj hlas.
Dakujem

leo2019
10. dec 2025

@anonym_autor nahravanie sukromnych rozhovorov ty a manzel v pripade rozvodu je nelegalne a riskuješ problemy, navyše súd ti takýto dokaz neuzná. Pokiaľ sa ale jedna o trestný čin teda ho chces nahlásiť tak áno.

dadis
10. dec 2025

@anonym_autor Nekomplikuj si zivot. Dokazat psychicke tyranie je tazke a jedna nahravka by tomu i tak nepomohla. Rozvedu vas aj bez nej.

autor
10. dec 2025
@leo2019

@anonym_autor nahravanie sukromnych rozhovorov ty a manzel v pripade rozvodu je nelegalne a riskuješ problemy, navyše súd ti takýto dokaz neuzná. Pokiaľ sa ale jedna o trestný čin teda ho chces nahlásiť tak áno.

@dadis
@leo2019 ja viem, ze to je nelegalne. Skor asi len pre pravnika som chcela, aby pochopil ake to je zle. Tyra mna aj dieta.

dadis
10. dec 2025
@anonym_autor

@dadis
@leo2019 ja viem, ze to je nelegalne. Skor asi len pre pravnika som chcela, aby pochopil ake to je zle. Tyra mna aj dieta.

@anonym_autor Tvoj pravnik ti neveri??? Tak ho vymen. Vybavene.

autor
10. dec 2025
@dadis

@dadis hladam este pravnika. Mam tu aj druhu temu. Neni to lahke.

dadis
10. dec 2025
@anonym_autor

@dadis hladam este pravnika. Mam tu aj druhu temu. Neni to lahke.

@anonym_autor Viem, ze to nie je lahke. Pravnik dokazy nepotrebuje. On ma verit vsetkemu, co povies a hajit tvoje zaujmy. Navrhne ti postupy, ako tyranie je mozne dokazat (ak bude treba). Sama nic nemusis riesit

anonym_941fbf
10. dec 2025
@dadis

@dadis a prečo by jej akože mal veriť bez dôkazov? Každý si môže kadečo navymýšľať, druhá vec je vedieť to dokázať.

dadis
10. dec 2025
@anonym_941fbf

@dadis a prečo by jej akože mal veriť bez dôkazov? Každý si môže kadečo navymýšľať, druhá vec je vedieť to dokázať.

@anonym_941fbf Pravnik by ti mal verit, je to nielen obchodny vztah, ale mal by to byt zalozeny aj na vzajomnej dovere.

brontofuz
10. dec 2025

pozri na googlestore tam budu urcite nejake, a ano treba to pre pravnika

dadis
10. dec 2025
@anonym_941fbf

@anonym_941fbf https://info.sak.sk/wp-content/uploads/2023/02/... § 3
Vzťah advokáta a klienta sa zakladá na vzájomnej dôvere.

dadis
10. dec 2025
@brontofuz

pozri na googlestore tam budu urcite nejake, a ano treba to pre pravnika

@brontofuz Ale prestan si vymyslat! Pre svojho pravnika nic take nepotrebuje!

brontofuz
10. dec 2025
@dadis

@brontofuz Ale prestan si vymyslat! Pre svojho pravnika nic take nepotrebuje!

@dadis nepis bludy ked otom nevies, moze jej to aj pravnik nariadit aby vedel co sa tam presne deje

autor
10. dec 2025
@brontofuz

@dadis nepis bludy ked otom nevies, moze jej to aj pravnik nariadit aby vedel co sa tam presne deje

@brontofuz presla som kopu apiek, nic nefunguje na tom sprostom huawei.

brontofuz
10. dec 2025
@anonym_autor

@brontofuz presla som kopu apiek, nic nefunguje na tom sprostom huawei.

@anonym_autor neviem ako huawei ale samsung by to mal mat

anonym_458fe2
10. dec 2025

@dadis mal by veriť...sú ľudia, ktorí problémy pod vplyvom stresu zvelicuju je iné, keď to počuje od nej a na nahrávke.Moja sestra si ich robila len tak, aby nezabudla aký je hajzel.Ked bola rozvedená a nahodou mala výčitky, ci sa to nedalo zvrátiť tak si ich vypocula.On nevedel, že ich má a, keď ju začal konfrontovat, že všetkým povie aká bola pravda tak ho odzbrojila 2 nahravkami
@anonym_autor daj hlasity odposluch a nahraj si to na diktafon.

dadis
10. dec 2025
@brontofuz

@brontofuz Ved pise, ze pravnika este nema 😀