Ako presunúť fotky na sim kartu?
Plánujem kúpiť si nový mobil, v terajšom mám strašne veľa fotiek, no to sú uložené v mobile. Moja otázka dajú sa tie fotky presunúť na sim kartu alebo kúpou nového tel dôjdem o všetky svoje fotky?
A ešte jedna otázka, aplikácie ako modrý koník, edupage, Facebook a pod mám si ich najprv stiahnuť do nového tel až potom vymazať zo starého? Len z niektorých aplikácií už nemám prihlasovacie údaje tak neviem ako sa dostanem na edupage a ostatné stránky.
Neviem niečo som potláčala a vypisuje mi toto, je to v poriadku? A kam mi to vlastne zálohuje?
@anonym_autor zálohuje to cez internet do tvojho google účtu/konta (dúfam že si pripojená cez WiFi a nie dáta) tam máš bezplatne 15GB priestoru ak to zaplníš prestanú ti prichádzať emaily
tiež tá záloha nemusí znamenať že budeš mať fotky v pôvodnej/originálnej veľkosti, môžu byť zmenšené aby zaberali menej miesta, podľa toho ako si to nastavíš
@anonym_autor zálohuje to cez internet do tvojho google účtu/konta (dúfam že si pripojená cez WiFi a nie dáta) tam máš bezplatne 15GB priestoru ak to zaplníš prestanú ti prichádzať emaily
tiež tá záloha nemusí znamenať že budeš mať fotky v pôvodnej/originálnej veľkosti, môžu byť zmenšené aby zaberali menej miesta, podľa toho ako si to nastavíš
@anonym_009f9c Už som to zrušila pre istotu.

@anonym_autor ty to sama nerob keď neovládaš základné súvislosti ako fungujú mobily, oslov servis v niektorom obchodom centre a kým urobíš nákupy tak ti to skopírujú
alebo oslov schopnejšieho študenta/študentku vo svojom okolí/v rodine
a na SIM kartu sa vôbec fotky nedajú ukladať, tam sa dajú len kontakty a SMS správy