Ako pripojiť bluetooth reproduktor k televízoru Samsung?
Dobry deň viem že to sem asi nepatrí ale potrebujem poradiť pripojenie bluetooth k TV. Chcem pripojiť reproduktor(sluchadlá) k TV cez bluetooth, prešla som do nastaveni zvuku kde mi našlo názov zariadenia a dala som sparovať a pripojiť. Stale mi vypisuje zariadenie nie je možne pripojiť, uistite sa že je zapnuté. Niekoľkokrat som to zopakovala aj som vypla TV aj reproduktor no nefunguje to ajkeď som skušala pripojť aj sluchátka. Na reproduktory ukazuje že sa paruje a na TV zobrazuje pripaja sa. Hľadala som či treba zvlašť niekde zapnuť Bluetooth no nenašla som to aj som dala reproduktor bližšie k TV no stale to nefunguje. Mam Samsung smart TV
To som spravila že som vypla bluetooth na telefone
Možno nemáš kompatibilné BT. Aj to môže byť. Pozri v návode kt verziu BT berie tv
@zuzanka2326 ona asi myslí, že musíš zrušiť párovanie BT mobilu a slúchadiel, to máš zrušené spárovanie slúchadiel s mobilom?
@zuzanka2326 ona asi myslí, že musíš zrušiť párovanie BT mobilu a slúchadiel, to máš zrušené spárovanie slúchadiel s mobilom?
@miamia04 nemusí sa zrušiť, môj má svoje slúchadlá s tel spárovane a bt na tel furt zapnuté a tv vždy pýta či spojiť ak chce počúvať hudbu
@zuzanka2326 Nie vzdy sluzi BT na TV k pripojeniu sluchadiel.Pouziva sa napr. k pripojeniu BT dialkoveho ovladaca,gamepadu,klavesnice.Najlepsie riesenie je zapojit do sluchadkoveho vystupu TV - BT -Transmiter a ten sparovat so sluchadkami.Na Ali stoji par €.
Možno fakt TV nepodporuje niektore funkcie, kompatibilitu a telefonom, reproduktorom a pod, može to suvisieť aj s tym že reproduktor je novy a TV staršia(3-4 roky)?
@zuzanka2326 Nie vzdy sluzi BT na TV k pripojeniu sluchadiel.Pouziva sa napr. k pripojeniu BT dialkoveho ovladaca,gamepadu,klavesnice.Najlepsie riesenie je zapojit do sluchadkoveho vystupu TV - BT -Transmiter a ten sparovat so sluchadkami.Na Ali stoji par €.
@niekto2hy ako funguje ten Transmitter
@niekto2hy ako funguje ten Transmitter
@zuzanka2326 Vystup na sluchatka - analogovy signal - 3.5mm Jack - prepojis kablom do transmitera.Ten meni analogovy signal na digitalny - BT a ten vysiela.Sluchadla BT sa normalne s transmiterom naparuju.
@zuzanka2326 nestačí vypnúť, musíš zrušiť existujúce párovanie ako ti poradili vyššie. Ak už sú raz spárované, niektoré značky automaticky nepripojis na druhé zariadenie pretože sa stávajú neviditeľné po spracovaní pre iné zariadenia.

a tie sluchadla nemáš už pripojené napr. k telefonu? lebo slúchadlá a repraky nevieš bežne zapojiť naraz k dvom zariadeniam…
ja keď chcem pripojiť slúchadlá na tablet, vypínam bt na mobile…