Ako vymazať číslo z číselníka počas hovoru?
Ako mám počas hovoria vymazať číslo z ciselnika keď volám nikde není tlačidlo vymazať?
@anonym_autor Daj screenshot, byva tam taka sipka spat.
@aalt to tam je ale keď stihnem zase ciselnika číslo tam ostane volám na jednu infolinku a potrebujem sa dostať do istého oddelenia a potom napísať číslo balíka preto potrebujem predchádzajúce čísla vymazať
Nerozumiem kam to číslo balíka píšeš, nie do nejakej aplikácie?
normalne vyjdes z obrazovky ako ked mas otovrene hocico ine. Ako ked sa vracias na hlavny, prvotny displej. Vojdes znova do hovoru a mas tam klavesnicu
Najskor nepotrebujes vymazat nic. Zavolas na cislo nejakej infolinky, zodvihne ti automat: Dovolali ste sa na bla bla bla, pre toto stlacte 1, pre hento 2 atd ... stlacas co potrebujes. Potom ti povie zadajte cislo balika, tak opat len natukas cislo balika. Na display-i mas vsetky tie cisla co stlacas, ale stlacenim posles automatu "kod" cisla, ktoremu on rozumie a spracuje ho, jeho nezaujima co bolo.
Niektore automaty maju problem s rychlostou pisania, vadi im prirychlo alebo aj velmi pomaly, niekedy proste musis skusit celu proceduru viackrat, kym to "pochopi" - uz sa mi to stalo.
Najskor nepotrebujes vymazat nic. Zavolas na cislo nejakej infolinky, zodvihne ti automat: Dovolali ste sa na bla bla bla, pre toto stlacte 1, pre hento 2 atd ... stlacas co potrebujes. Potom ti povie zadajte cislo balika, tak opat len natukas cislo balika. Na display-i mas vsetky tie cisla co stlacas, ale stlacenim posles automatu "kod" cisla, ktoremu on rozumie a spracuje ho, jeho nezaujima co bolo.
Niektore automaty maju problem s rychlostou pisania, vadi im prirychlo alebo aj velmi pomaly, niekedy proste musis skusit celu proceduru viackrat, kym to "pochopi" - uz sa mi to stalo.
@aalt lenze, ona ma problem s tym, ze si nevie vyvolat klavesnicu na mobile, lebo na displey ma prave prebiehajuci hovor....

@anonym_autor Daj screenshot, byva tam taka sipka spat.