icon

Ako začať hru Royal Kingdom od prvého levelu?

Včera o 14:16

Keďže ste tu niektoré čo sa vyznáte aj v tomto, chcem sa spýtať mám nový tel a stiahla som túto hru Royal Kingdom. Predtým som to hrala v starom a ostala som na xxx leveli. Teraz do nového tel keď som to nainštalovala dáva ma na ten xxx level a ja to chcem hrať od 1.levelu. Čo s tým mám robiť?
Pýtala som sa aj chat gpt no nevedela poradiť.

dvadsatosem
Včera o 14:55

Treba im napísať a požiadať o zmazanie účtu, potom sa to vyresetuje na 1 level. Robí sa to priamo v hre cez menu support a trvá niekoľko dní než ju zmažú. Majú to tam napísané.

autor
Včera o 15:00
@dvadsatosem

Treba im napísať a požiadať o zmazanie účtu, potom sa to vyresetuje na 1 level. Robí sa to priamo v hre cez menu support a trvá niekoľko dní než ju zmažú. Majú to tam napísané.

@dvadsatosem A kde konkrétne to mám napísať?

dvadsatosem
Včera o 15:25
@anonym_autor

@dvadsatosem A kde konkrétne to mám napísať?

@anonym_autor keď klikneš na ten support menu v hre tak v pravo hore majú takú ikonku na chat z ich podporou, tak tam. A napíš im po anglicky

autor
Včera o 15:32
@dvadsatosem

@anonym_autor keď klikneš na ten support menu v hre tak v pravo hore majú takú ikonku na chat z ich podporou, tak tam. A napíš im po anglicky

@dvadsatosem Ďakujem, už som im napísala. Zaujímavé že toto chat gpt nevedel mi poradiť.