icon

Ako zmeniť poskytovateľa televízie a internetu?

8. nov 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať cez koho máte doma tv a internet? Ja mám magio ale uvažujem zmenu a najradšej takú kde budem platiť minimum, nakoľko tv keď si zapnem raz za čas je joj, STV 1 a to je všetko. Mám 100 programov zbytočných. Internet samozrejme využívam. Tiež mám od nich paušál. Ale aj tam rozmýšlam bez viazanosti. Viete mi poradiť? Suma za všetko mi cca chodí fa okolo 60€, je to veľa malo? Mne sa zdá na to že využívam 2 prog. raz za čas zbytočné.

anonym_691c3c
8. nov 2025

@anonym_autor plustelka sa ti neoplati? Jojku odtial asi vyhodia, si ked tak zaplat ten balicek od nich... ale aj to zdarma je asi s rtvs a tak... skus pozriet...

ghost2323
8. nov 2025

Telekom má TV zameranú hlavne na šport, internet je dobrý ale v tom nie je veľký rozdiel oproti ostatným operátorom. Záleží kde bývaš, ANTIK ma dobré služby na ich cenu ale nemajú pokrytie na celom SVK. Zameraj sa hlavne na internet keď TV je málo využívaná. Paušál už záleží ako využívaš ale šiel by som aj na kvalitu siete, čiže skôr naďalej Telekom alebo O2. Dá sa aj radosť ale to záleží na pokrytí.

anonym_3c2963
8. nov 2025

Antik má optický internet rýchlosťou 1Gbit + TV za 26.60 € bez viazanosti, je tam 3 mesačná výpovedná lehota.

martinka13
8. nov 2025

Tiež akurat rušíme Magio. Ako sa nedajú pretacat reklamy, je to zbytočné. Muž čosi našiel. A vlastne teraz pozeráme len Netflix

autor
8. nov 2025
@martinka13

Tiež akurat rušíme Magio. Ako sa nedajú pretacat reklamy, je to zbytočné. Muž čosi našiel. A vlastne teraz pozeráme len Netflix

@martinka13 ano Netflix mam. Ale ako pisem, dva krat za tyzden pustím tv. STV 1 a joj. No a chcu za to 20€. Aj tie reklamy presne… internet maju ok, sice teraz ako som presla na tv u nich cez internet tak raz za cas mi sekne aj tv. Internet by som chcela rýchli. Paušál jasne ako využívam. Ale uz sa mi to zda vela cez 60€.

kubkovan
8. nov 2025

My sme rušli tento rok tv od telekomu, ako nám končila viazanosť a net sme si nechali. Tiež pozeráme, len raz začas tv, tak som si hľadala čo by bolo vhodné. My sme prešli na lepšiu tv a proste, keď chceme pozerať niektorý mesiac, tak si kúpime predplatné, bez viazanosti nám to vyhovuje najviac.

done
8. nov 2025

STV máš zadarmo, naladíš cez anténu, žiadneho operátora na to nepotrebuješ.

anonym_2ca693
8. nov 2025

Tak si daj ten najmensi program,tiez sme mali vsetko xl a teraz mame vsetko,co najmensie a plus k tomu 1 aj internetovu telku,a 3 open boxy.Mne bolo luto,lebo signal cez zimu nikdy nesklamal ani cez burku.Mali sme predtym kablovu a to stale vypadavalo.Aj netlix,hbo,aj voyo mame k tomu zadarmo.